oddam

(9 wyników)
  • Muszę oddać kota w dobre ręce. Mieszkam w okolicach Wrocławia i jesli nie będzie to daleko, dowiozę do nowego wlaściciela. Jest to czteroletni wykastrowany kocur o ciekawym marmurkowym umaszczeniu. Jest bardzo czysty i niewybredny w jedzeniu. Jest to właściwie nie moj, a mojej córki kot/na dowód przedstawie książeczkę zdrowia i umowę adopcyjna na jej nazwisko/. Córka wyjechała, a ponieważ nie mogła zabrać zwierzaka, dała go nam. W domu jest terier walijski, który nowego lokatora nie zaakcep...
  • Pisałam już kilkakrotnie o moich przygodach z suniami – najpierw jedną: 13 mies. Później kupiłam drugą – 4 mies., żeby miała towarzystwo. Obie goldenki. Starsza sunia zaczęła coraz bardziej niszczyć mi ogród, ale od czasu, gdy pojawiła się mała, jest coraz gorzej, jakby dostawała szału. Dziura na dziurze, wczoraj złamany rododendron, dziś złamane drzewko owocowe! A od mojego wyjścia do przyjścia męża minęły tylko 3 godziny! Mam ogromny kredyt na ten dom, a nie będzie m...
  • Tak mi ciezko o tym pisać a jeszcze cięzej przejść przez to bez rozpaczy, bolu i niewyobrazalnego zalu, że muszę dla zdrowia swojego dziecka znaleźć nowy dom dla mojego pięcioletniego pieska - goldenka. Zdradzić mojego przyjaciela, zamknąć drzwi za moją kochaną mordką. "Kocham Cię mój piesku, ale kiedy urodzilam Wiktorię ona jest dla mnie najważniejsza. Może kiedyś wybuduje dom to zabiorę Cię na starość do siebie, żebyś mógł położyć swój pyszczek na moich kolanach. Teraz i tak ...
  • piszę w jej imieniu: musi pilnie rozdać TYLKO w DOBRE ręce kilka szczeniczków Goden_Retr. bo ma nagły, dłuższy wyjazd i daleko. Jej namiary: 022 320 56 12 mail do pracy: anna.dorobinska@hilti.com Posyłajcie także do swoich znajomych ! Tym bardziej, że ponoć ma usypiać, jak nie znajdzie chętnych do wzięcia :-((
  • Moja sytuacja życiowa zmusza mnie do oddania żółwia stepowego,którego miałem ponad 10 lat.Gdzie moge z nim sie udać,może do warszawsiego ZOO?
  • Witam Mam problem moja suczka ma w kwietniu już rok a gdy ją się samą zostawia w domu to wszystka gryzie dla niczego nie ma litości szczeka, piszczy potrafi nawet wyć. Pozatym gdy się z nią wychodzi na dwór i się spuści to ona ma totalnie gdzieś czy ją wołam czy się na nią drę poprostu robi co chce gania koty podwórkowe zaczepia małe dzieci i wszystkie psy jakie spotka gdy jej nie spuszczam i idę na smyczy to bierze smycz w pysk i szarpie a ona wcale nie jest słaba miałam doberma...
  • Witam. Psa mieliśmy wcześniej od synka. Staram się, żeby pies nie poczuł się odtrącony. Ale czasami to jak patrzy na małego, to się zastanawiam, czy nie zrobiłby mu krzywdy. Nigdy nie warknął, cieszy się jak wracam z małym z podwórka, jak karmię synka, to siądzie obok.. Niewiem jak to będzie jak mały zacznie raczkować..Czy słyszeliście może o jakimś przypadku pogryzienia przez beagle? Czy pies jeszcze bardziej przywiąże się do małego? Proszę odpiszcie. Pozdrawiam.
  • mamy psa (suczke) 2 letnią mamy ja od szczeniaka miaszkała tylko z nami ja uwielbiam poprostu kocham psy wogle chyba każde zwierzaki, rozpiesciliśmy ją okropnie spała z nami w łóżku pod kołdrą, dostawała szyneczki itp. ale od szczeniaka mielismy z nią prodleb=m bo często jak wychodziliśmy z domu bez niej sikała i gryzła co tylko znalazła, niepomagały krzyki , kupowanie zabawek piłek bo wszystko rozgryzala w 5 minut a po jakiims czasie już nieinteresowała sie nimi . czsami zastan...
  • co normalnych rozmiarow? Znajomi wyjezdzajac zagranice zostawili mi na stale swojego szczeniaka (9miesieczny wilczek). Wykastrowali go wedlug najnowszej mody (cholera!). I teraz moje pytanie brzmi: czy on wyrosnie do rozmiarow normalnego niekastrowanego psa? Zaznaczam ze niezaleznie od odpowiedzi juz zakochalem sie w tym psisku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się