Dodaj do ulubionych

Muszę oddać...

10.03.09, 14:01
Muszę oddać kota w dobre ręce. Mieszkam w okolicach Wrocławia i jesli nie będzie to daleko, dowiozę do nowego wlaściciela.
Jest to czteroletni wykastrowany kocur o ciekawym marmurkowym umaszczeniu. Jest bardzo czysty i niewybredny w jedzeniu.
Jest to właściwie nie moj, a mojej córki kot/na dowód przedstawie książeczkę zdrowia i umowę adopcyjna na jej nazwisko/. Córka wyjechała, a ponieważ nie mogła zabrać zwierzaka, dała go nam. W domu jest terier walijski, który nowego lokatora nie zaakceptował, tak że biedna kocina całe dnie spędza zamknieta w łazience.
Nie chciałabym zwierzaka oddać do schroniska, bo jako prawie ślepe kocię został stamtąd wzięty i nie chcę go oddawać w takie warunki.
Może znacie kogos, kto przygarnie kocura, bo nie może przecież spędzić reszty zycia w areszcie domowym.
Moderatora forum prosze o cierpliwość, jeśli uzna, że taki wątek nie ma miejscza na tym forum ale zamieszczam anonsy wszędzie, nawet na stronach poświęconych robótkm ręcznym.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • salma75 Re: Muszę oddać... 10.03.09, 14:09
      Ogłoś kocurka tutaj:
      forum.miau.pl/viewforum.php?f=13
    • amadobo Re: Muszę oddać... 10.03.09, 15:27
      Dziękuje, własnie się tam zarejestrowałam.
      Licze bardzo, że odezwie się jakaś litościwa dusza.....
      Ogłoszenie w papierowej Gazecie też się juz ukazało.
      • amadobo Re: Muszę oddać... 19.03.09, 09:48
        Kot już znalazł nowy dom. Pojechał bardzo daleko. Mysle, że trafił
        do "kociego raju". Rodzina /rodzice plus dwie dziewczynki/ jest nim
        zachwycona. Co ciekawe, w domu mieszka tez pies - spanielka i
        zwierzaki polubiły się od pierwszego obwąchania.
        Kamiueń z serca mi spadł.
        • poolato Super Rodzina 19.03.09, 12:43
          Super Rodzina nie wyłączając pieska :) Fajnie, że kotek będzie rozpieszczany i
          że będzie miał towarzystwo :)
        • paulina.galli Re: Muszę oddać... 19.03.09, 15:35
          Super!!! :) uff...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka