Forum Z archiwum Zwierzęta
ZMIEŃ
      oddam

oddam

(81 wyników)
    • witam. Sprzedam ewentualnie oddam 8 miesięcznego labka (biszkopta). Pies jest rasowy, wychowany z dzieckiem. ewentualne pytania na priv (beniamina@gazeta.pl)
    • j.w. ktoś z mojej rodziny zmuszony katastrofalna kondycją finansową chce oddać 6 psów rasy husky w dobre ręce. Część piesków jest z rodowodem, część nie. Czy ktoś z was mógłby mi podpowiedzieć jak to można zorganizowac, czy sa jakieś fundacje, które pomogłyby oddać pieski w dobre rece, czy wiecie gdzie można zamieścić ogłoszenie o checi oddania takich psów. Robimy to z ciężkim sercem, ale sytuacja zmusza do podjecia takich kroków.
    • 3 kotki dachowce chetnie oddam, kto chce?
    • Oddam, ze względu na alergię dziecka, 3 miesięcznego szczeniaka, zdrowego, zaszczepionego, raczej nie będzie duży. Katowice, kontakt na maila: koda80@o2.pl zdjęcia mogę przesłać.
    • Jeśli ktoś z Was potrzebuje kuwety dla kociaków to ja chętnie oddam. Kuweta używana, ale w dobrym stanie! Mieszkam w W-wie (Ochota) Kasia
    • I oto efekty: ~małe kotki Warszawa (1) Gość: Kondrad 0 zainteresowania... ~Pies znajda W-wa (1) agamuza 0 zaintersowania.... ~różne piękne kotki szukają domu WARSZAWA (1) Gość: gosia 0 zainteresowania... Tresc jednego ogloszenia ) zainteresowania: : oddam małego pieska (Kraków) anna_z_toboso4 22.09.2004 14:00 odpowiedz na list Oddam małego rudego kundelka, suczkę. Ma około 1,5 roku. Lubi dzieci, jest bardzo przyjecielska i w ogóle "przylepa". Nie chciałabym o...
    • Witam. Czy ktoś z Państwa nie miałby przypadkiem możliwości przygarnięcia mojego zwierzaka? Jest to dziewięcioletni kot o uroczym imieniu Bigos. Sam też jest uroczy, śliczny i duży. Problemem jest to, że nie może żyć w mieszkaniu. Spędził kilka miesięcy na wsi, i niestety, coś mu się widocznie pomieszało w głowie, bo w czterech ścianach "dostaje kota" - chodzi, wyje godzinami, płacze, nie chce się bawić. Nieustająco drapie w drzwi, przy każdej okazji ucieka na klatkę schodową. Wetery...
    • Oddam w dobre ręce 4-letniego nowofundlanda z rodowodem.Pilne ze względu na sprawy rodzinne.Kontakt 0607 57 33 66. Opis ogólny Sprzedane przez Kwiatkowski Email p.kwiat@interia.pl
    • Mój mąż dostał w listopadzie na urodziny 3-miesięcznego Goldena. Prezent był zupełnie nieprzemyślany, nie chcieliśmy psa, ale cóż - zakochaliśmy się w nim od pierwszego wejrzenia. Ja jeszcze wtedy nie pracowałam mogłam więc poświęcać mu swój czas. Codzienne spacery, zabawy, karmienie, ogólnie cały obowiązek jego wychowania spadł na mnie. Dodam, że mamy jeszcze dwa koty... W końcu jednak i ja znalazłam pracę. Pies zostawał sam w domu od 7 do 19. Zaczął wszystko niszczyć. Jak tylko zapomn...
    • Moja kotka ma już osiem lat, już jest trochę stara, wiem, ale mam z nią problem. Czasami jest trochę agresywna (może to za dużo powiedziane) i potrafi drapnąć nie tylko mnie ale moją małą córeczkę. Do tej pory nie było z nią większych problemów. Boję się o swoją córeczkę, dlatego nie wiem co mam zrobić, z jednej strony żal komuś oddawać - jest z nami tyle lat, ale z drugiej strony nie wiem co będzie dalej. Może są jakieś środki uspokajające dla kotów????
    • Oddam w dobre ręce 2-letnią suczkę Lucy.Jest to mieszaniec, nieduży, koloru "rudego".Suczka jest przyjaźnie nastawiona w stosunku do dzieci,uwielbia zabawy.Oprócz niej mam jeszcze 2 suczki,m.in. jedną 10- letnią..wymaga ona więcej opieki,ponadto nie jest tak skora do zabawy jak Lucy, wiec się denerwuje i się troszeczkę gryzą.Ponadto wychodzenie na spacer z 3 psiakami nie jest łatwe.Dlatego szukam nowego domu do Lucy. oriana19@poczta.onet.pl
    • Wzasadzie nie ja powinnam się tym zajmować, ale niestety moja rodzinka chyba nie jest w stanie. Strasznie się ostatnio pokłuciłam z nimi bo przyjechali do mnie ze swoim pieskiem ( ja mam dwa psy swoje i kota ) i z szertokim uśmiechem oznajmili mi, że mam kolejne milutkie zwierzątko, czyli ich wspaniałego 4 letniego kundelka. Szlag mnie trafia ponieważ wiedzieli< że chce wziąć psa ze schrobiska ( co też uczyniłam 3 tygodnie temu . Przecież jakbym wiedziała, że onio nie chca już ...
    • Juz jakis czas obserwuje to forum i nie ma chyba dnia ,aby ktos nie chcial oddac jakiegos zwierzaka.Zdaje sobie sprawe,ze sa wypadki losowe,ale czesto dotyczy to niedojrzalosci psedomilosnikow zwierzyny.Czy ktos sie zastanawial jak taki pies,kot czy inna jaszczurka np(te ostatnie to zly przyklad)czuje kiedy biora go inne rece?!Jestem przekonany ,ze wielu tych obdarowujacych nawet sie potem nie zainteresuje co dzieje sie z jego tzw. przyjacielem.Czy kiedy dziecko nie spelnia oczeki...
    • Zmuszony jestem, z powodu zmiany mieszkania, oddać w dobre ręce 5-letniego psa rasy Shar Pei. To nadal rzadka w Polsce rasa, a zasługująca na uwagę. Budzi sensację swoją zadziwiającą powierzchownością, ale pod zwałami fałd kryje się sympatyczny pies o czułym sercu. Doskonale adaptuje się do różnych warunków życia. Jest rozsądnym i zdyscyplinowanym psem, żywiącym miłość do swego pana. Uwielbia dzieci, stając się ich przyjacielem i obrońcą. Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto chci...
    • Za 2-3 tygodnie (koniec lipca, początek sierpnia) muszę niestety oddać jednego prosiaczka :( 28 czerwca moja świnka (w sklepie powiedziano mi ze to samczyk hi hi ) urodzila dwa świniaczki :) Na razie wszystko wskazuje na to ze urodziła parkę (jeszcze nie byłam u weta - tam sie dowiem na 100% jakiej płci są dzieci). Nie mogę zatrzymać chłopaczka z oczywistych względów... mama i coreczka beda mieszkać razem :) Czy moze ktos chciałby przygarnąć ślicznego, brązowo-białego maluszka? Gładkow...
    • Oddam 3 letnia drobna, wesola kotke. Najlepiej do domu z ogrodem lub mieszkania z balkonem. Kotka niestety nie wspolzyje za dobrze z kotem, ktorego mialam wczesniej. Zdjecia pod adresem www.aziemnicka.ceti.pl/kotka/ Sprawa pilna. adres kontaktowy: poczta na GW lub agazaka@polbox.com AgaZaKa
    • Ludziska jak chcecie oddać zwierzaka to piszcie skąd jesteście! Przecież to jedna z najważniejszych informacji, chyba że ktoś jest gotowy by wspaniałomyślnie przywieść zwierzątko np. z drugiego końca Polski.
    • Ruszyła V akcja pomocy schroniskom Jedna osoba może oddać głos za każdego swojego psa. Potrzeba aż 900 głosów, więc proszę Was o pomoc 900 głosów to 900kg karmy, po 300kg dla 3 schronisk. Tutaj są informacje o akcji: www.purina.molosy.pl/konkursy/akcje/akcje_purina_z_molosami_5.htm a tutaj głosujemy: www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=4929 Ja już oddałam swój głos, czekam na Was
    • oddam kota 2 miesiecznego.warszawa! zdjecia : img200.imageshack.us/img200/7149/85600673.jpg img200.imageshack.us/img200/799/50397435.jpg musze go oddac,bo nie dogaduje sie z psem. :(
    • Oddam 4-letniego kocura rasy brytyjskiej krótkowłosej (umaszczenie: czarny tabby cętkowany czyli tygrysie). Kot jest wykastrowany i ma aktualne wszystkie szczepienia. Jest pogodny i wesoły. Zależy mi na znalezieniu dla niego ciepłego i spokojnego domu. Najlepiej gdyby zgłosił się ktoś z Poznania. Proszę piszcie jeżeli Kogoś to zainteresuje !! Chętnie odpowiem na wszystkie pytania !! Pozdrawiam serdecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się