oddam

(3 wyniki)
  • Jestem zmuszona oddać dwa dorosłe, wykastrowane, niewychodzące kocury. Przyczyną są częste infekcje u mojego 2,5 letniego synka wcześniaka, więc dla jego dobra muszę to zrobić. Oczywiście mam dla niech drapak, kuwetę oraz duży transporter. Koty to Maurycy ok 8 lat i Marian ok 1 roku. Koty są bardzo miłe, śpią w łóżku, uwielbiają się tulić.
  • Mam do oddania cztery małe kociaki. Od miesiaca zamieszczam ogłoszenia na forum, adopcjakota.pl. morusek.pl, cafeanimal.pl, ale nikt nie dzwoni. Kotki nie mogą u mnie dłużej zostać, nie mam warunków na taką gromadkę. Proszę o pomoc w znalezieniu nowych opiekunów. Będe musiała je w końcu oddać do schroniska. Nie chciałabym tego robić, bo kotki są naprawdę bardzo miłe, łagodne, wrażliwe, pieszczoszki. Takie, domowe misiaczki. Opisałam je w wątku "Zwierzęta-pomóż, przygarnij". Wrocław, 509 579 6...
  • 11 - miesięczny Cynamon zamieszkał u nas jesienią ub. roku. Jest zdrowym, czystym, wesołym i ślicznym rudym kociakiem. Bardzo zadbany, wykastrowany, pod stałą opieką weterynarza. Przylepa i wielki mruczek - miałam w swoim życiu już kilka kotów, ale żaden nie wydawał z siebie tak głębokich i głośnych mruczeń jak nasz Cynamon. Nauczony korzystać z kuwety, umiarkowanie psocący, uwielbia leżeć na parapecie lub podłodze do góry nogami:) Towarzyski i bardzo otwarty, nie boi się obcy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się