Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      okulista

okulista

(5 wyników)
    • Witajcie , Dzisiaj rano bylam u okulisty , moje oczy zostaly zakropione. Okulistka zapytala wczesniej , czy nie cierpie na epilepsje. Jeszcze w gabinecie zaczelam sie zle czuc , jakis taki "gul" w gardle , jakby mdlosci i wyglada na to , ze potem dostalam migreny , poki co , bez wymiotow... Czy myslicie , ze istnieje jakis zwiazek...? Podkresle , ze juz rano dziwnie sie czulam , wiec te krople , to mogl byc , jakis taki bodziec wyzwalajacy napad. Nie pamietam , jak nazywal sie ten le...
    • Lekarz internista po wywiadzie ze mna natemat moich boli glowy stwierdzil, iz sa ta migreny. przy okazji wizyty u niego powiedzialam o zaburzeniach widzenia tzw. mroczkach przed oczami lekarz wyslala mnie do okulisty i tak tez zrobilam. wczoraj bylam u okuliski o wszystkim opowiedzialam, i lekarka stwierdzila, ze to prawdopodopodobnie migrena oczna. zbadala mi cisnienie w oczach (wyszlo w normie) potem zakropila i mi oczy jakimis kroplami i jescze raz badala. po czym dala mi skier...
    • nie pisze o aurze,lecz o stałym widzeniu metow,roznych paprochow..plywających w polu widzenia,lekarze twierdza z jest to wynikiem niskiego cisnienia i stalego zwezenia naczyn mozgowych.Czy ma ktos takie objawy,bo jest to scisle zwiazane z M.
    • Od trzech tyodni boli mnie bezustannie glowa. Co dzien. Tylko w nocy mnie nie boli, a wlasciwie pewnie tez boli tylko ze o tym nie wiem bo spie. Zaczyna sie okolo dwoch trzech godzin po przebudzeniu, najgorzej jest po poludniu. Boli mnie "gora" glowy. Powiedzialam to lekarzowi rodzinnemu to stwierdzil ze to przemeczenie, komputer... Mysle jednak ze sie myli bo po pierwsze spedzam duzo czasu na swiezym powietrzu (co dzien maszeruje z psem po kilka godzin, co dzien chodze po zaku...
    • To juz 7 dzien bólu glowy ,nabardziej przeszkadza mi uczucie zdrętwiałej powieki na oku,głowa boli mnie na wysokosci skroni,pozatym dziwne uczucie bólu palców u ręki,mdłosci. Oko te z boli ale nie cały czas,kurcze co to moze byc? Dodam ze moja mama ,siostra mają migrene ale nie tak długo,2 lata temu miałam rezonans ,wszystko ok ,czy to mozliwe zeby cos powaznego sie dzialo?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się