-
jaki fotelik do OPLA AGILI z 2001 roku?chodzi mi o fotelik dla
dziecka w przedziale powyżej 9 kg
-
BeSafe Izi Combi, czy ten fotelik bedzie ok. Dziecko jak w temacie 15 m 9,5 kg drobniutka ale wysoka, samochod opel insygnia? czy jeszcze jakies inne opcje rwf wchodzą w gre?
-
Witam serdecznie
przeszukałam całe forum w poszukiwaniu odpowiedzi czy fotelik romer king plus bedzie pasował do opla corsy c z roku 2003? w jednym wątku pasuje, w drugim nie...Nie mam możliwości przymierzenia go w sklepie i bardzo mi zależy na tym aby ktos potwierdził (lub zaprzeczył) że będzie ok...
jeśli chodzi o pasy to zamek wystaje z łączenia kanap na takim jakby grubym drucie (nie wiem jak to fachowo nazwać), strasznie trudno go przesunąć czy schować a w zasadzie jest to niemożliwe....
-
Jestem na kupnie fotelika dla mojego synka i muszę się przyznac że po przejrzeniu wielu opinii o różnych fotelikach wiem jeszcze mniej niż wcześniej. Synek ma na razie 4 i pół miesiąca ale szukam już fotelika 9-18 kg
Byłbym wdzięczny gdyby mógł Pan polecic dobry fotelik, który da się zamontowac do opla astry III. Sam nie jestem w stanie wybrac, z tego względu że nie mam nawet mozliwości przymierzenia fotelika do samochodu, gdyż w okolicy gdzie mieszkam niestety nie ma sklepu z porządnymi f...
-
Witam! Córka ma 10 miesięcy i fotelik typu kołyska jest dla niej już praktycznie za mały. Poszukuję więc kolejnego, najlepiej od 9 do 18 kg lub od 9 do 25kg, który będzie pasował do sportowego auta-opla tigry. Auto ma niskie, wyprofilowane tylne siedzenie więc nie wiem jaki model fotelika będzie najbardziej pasował. Mierzyłam w sklepie kilka rodzajów fotelików i wydawały mi się bardzo niestabilne. Proszę o pomoc bo sprzedawcy w moim mieście nie potrafili mi doradzić.
-
jak w temacie - bo juz sie prawie na ten fotelik zdecydowalam, a tu w dopuszczonych samochodach opel astra jes, tylko rysuneczki pokazuja, ze tylko w kombi i limuzynie - mozliwe to ?
-
do tej pory jezdził w Concord Ultimax.
będę kupować przez net. Podobno BeSafe Izi pasuje na 100%?
-
Witam,
właśnie dowiedziałam się o tym forum. Bardzo proszę o doradzenie w wyborze fotelika dla 10- mies. dziecka. Jeśli są potrzebne jakieś informacje dodatkowe, to oczywiście je podam.
Bardzo dziękuję i pozdrawiam!
-
witam!
nawet nie przypuszczałam że nie każdy fotelik pasuje do różnych samochodów
proszę więc o radę
kwota 400-700
-
myślę o kolejnym roemerze.
niedawno "odkryłam" cybexy. niewiele jeszcze o nich wiem, dopiero zaczynam
zgłębiać temat. który polecacie?
szukam informacji o graco aerologic, ale pewnie okaże się, że jednak nie dla nas.
maxi cosi nie wchodzi w grę
-
Witam
Właśnie przymierzamy sie z meżem do zakupu 2 fotelika samochodowego dla syna. (Pierwszy to był MAXI-COSI cabrio fix). Chodzi o fotelik z przedziału 9-36 ale cena nie gra roli, chcemu kupic 1 konkretny fotelik. I juz sama nie wiem czy Cybex czy recaro czy jeszcze co innego. Prosze doradźcie.
pozdrawiam
-
Proszę o doradzenie fotelika.
Syn ma niespełna 4 lata, jest bardzo drobny, obecnie jakieś 96 cm wzrostu i
14,5 kg wagi. W foteliku romer king ts plus (z ktorego jesteśmy bardzo
zadowoleni) od głowy do końca zagłówka zostało może z 3-5 cm. Myślimy o
zmianie, mężowi podoba się recaro, ja myślę o cybexie. A może żaden, tylko
jakiś inny?
-
Witam, przymierzamy się do zakupu kolejnego fotelika, 9-25 lub 9-18. Mam prośbę o odpowiedź, czy lepszym wyborem jest do 18 czy 25 kg? Bardzo proszę także o polecane bezpieczne foteliki pasujące zarazem do nowej wersji toyoty verso, do opla omegi i renault laguny. Dziękuję z góry i pozdrawiam:)