opole

(12 wyniki)
  • opole(4)

majac 46pkt mam jakies szanse na stosunki m na uni opole????
  • wszyscy móia tylko o uj,warszawskim,wrocławskim i UAMie,a przeciez tam dostana sie tylko jednostki wybitne...wysoki poziom ,mało miejsc i duza konkurencja.czy nikt nie wybiera sie na mniej oblegane uniwersytety(np. zielonogórski czy opolski)czy moze nie bierzecie pod uwage tak "niskich" progów...??
  • kto sie tam wybiera na jaki kierunek ile pkt?wpisujcie
  • Cześć wszystkim :) Jak większość ludzi tu piszących, ja też szukam współlokatorki do akademika. Trochę w życiu akademickim się orientuję (moja siostra mieszkała w Mrowisku), więc bywałam to tu, to tam... :) Z tego co wiem, to marna jest szansa dostania Niechcica - zwracam się tu do I-szego roku, gdyż większość pisze, że chce Niechcic lub Kmicic... Jedyne wyjście to Kmicic, na który "poluję" Chciałabym pokój 2-osobowy (z opinii znajomych wiem, że na 10 piętrze jest naprawdę fajnie...
  • j.w. - akademik najlepiej Kmicic lub Niechcic (wątpię, żeby 1-szy rok dostał Niechcic). Nie palę, piję więcej niż okazyjnie :D, osoba z ciekawym poczuciem humoru :)
  • wlasnie otrzymalam maila z Uniwerku, ze na prawo zlozylo tam ok 900 osob czyli 6 os/miejsce... czyli 2 razy mniej niz w tamtym roku:) za to na historie- jedynie 140 osob, na 90 miejsc... z tego wynika 1,555 os na miejsce:D:D:D
  • hej, czy ktos ma zamiar wynajmowac mieszkanie w Opolu? Ja niestety nie dostalam akademika i teraz musze szukac mieszkania. Jesli ktos jest chetny to napiszczie. Pozdrawiam
  • gdzie sa wyniki??? bo na moim koncie jest napisane ze dopiero jutro beda a mialy byc dzisiaj...
  • Kto na UŚ na politologie i jakie wyniki wos, pol, ang ! pisać ... jest 150 miejsc i 7 os na miejsce ?? czy poziom będzie jak w OPOLU ?
  • Co sądzicie o tej szkole? Słyszałam różne opinie na jej temat i teraz nie wiem czy warto tam studiowac. Jak wiecie cos na ten temat to napiszie. Z góry dziekuje :)
  • nie wiecie o co chcodzi z ta rekrutacja??jest napisane ze ma być ogłozona do konca maja...troche to dziwne bo nie wiadomo co w ogóle tam wymagaja.a moze nie bedzie tego kierunku w tym roku...sama juz nie wiem...myslał ktos o psychologii w opolu??jak sadzicie łatwo sie dostac??
  • ktoś się tam wybiera ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się