opole

(3 wyniki)
  • OPOLE(8)

OPOLE- może jakieś spotkanie? :) ja generalnie udzielam sie na chusty.info i tam jest kilka dziewczyn z naszego miasta, ale jakoś ciężko sie zgrać i na ostatnim spotkaniu było nas 3... olśniło mnie, ze jest jeszcze kawałek szmaty przecież :) w ogóle to widuję coraz cześciej mamy w chustach w Opolu, i bardzo się cieszę z tego :) moze widziałam którąś z Was? Jedna mamę w czerwonej chuscie często widzę na ulicy kościuszki, z dwójką dzieci. Raz tez widziałam mamę na Reymonta z maluszkiem ...
  • Po weekendzie będę wiedziała,czy uda się zorganizować warsztaty chustowe.Skontaktowałam się z moja wspaniałą położną.Zna kogoś,kto już coś takiego prowadził.W związku z tym zbieram zgłoszenia chętnych.Piszcie też,czy będziecie same,czy z osobą towarzyszącą. Może w końcu się uda:-)
  • Sprawy wyglądają tak:Jest już instruktorka,miejsce chyba też i spotkanie byłoby totalnie za free.Ale szczegóły będę znała w tym tygodniu.W związku z tym proszę o zgłoszenia z tel. kontaktowym na gazetowego maila.Koniecznie napiszcie ile osób.Oczywiście na forum też sprawdzajcie! Ps.Gdyby okazało się,że dziewczyna poprowadzi to za darmo,to może jakąś zrzutę zrobimy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się