Forum Auto-Moto Prawo jazdy
ZMIEŃ
      opony

opony

(4 wyniki)
    • Na sasiedzkim forum natknelam sie na taki watek poczatkujacego kierowcy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=534&w=82974728 Mam jakies nieodparte:) wrazenie:), ze kiedys juz zdam i wsiade w ten samochod (nie-nowy, czeka, az zdam i rdzewieje), to zupelnie innymi kwotami bede musiala operowac. przeglady, ubezpieczenia, drobne (:-)) naprawy, paliwo, opony zimowe/letnie, platne parkowanie, kretyn co urwie wycieraczke, itd. ILe? Ile kosztuje jazda nienowym samochodem w duzym miescie? To ...
    • Ja już mam prawo jazdy od ponad 3 miesięcy i mam egzaminy za sobą:-)Zdałam za trzecim podejściem i miałam szczeście!!!!!! Tylko teraz w zimę ciężko się jeżdzi w oponach letnich , ślisko jak piorun... pozdrawiam wszystkich i życzę szczęścia kursantom:)
    • ciekawa jestem czy trafił mi się pobłażliwy egzaminator czy po prostu to nie jest błąd przez który mozna oblać. Od samego poczatku na placu nie mogłam wyczuć tego sprzęgła więc aby mi nie zgasł na górce musiałam użyć troszku więcej gazu co skończyło sie niczym innym jak ruszeniem z piskiem opon, poza tym podczas ruszania an mieście też kilka razy mi sie zdarzyło . co o tym sądzicie ?? pozdr:)
    • miasta.gazeta.pl/plock/1,35710,5449127,Oblal_prawko_i_chcial_zabic_egzaminatora.html Bandytyzm zdającego czy łapówkarstwo egzaminatora ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się