paniki

(13 wyniki)
  • 4 mies temu probowalam brac tabletki anty (harmonet)ale bardzo zle znosilam.. planuje brac inne tabletki od tego cyklu (recepta czeka) ale jest problem: hamowalam sie przed uprawianiem seksu z facetem, ale byly pieszczoty i sie obawiam, bo duzo slyszalam o ciązy bez stosunku, niestety sie zdarza.. powinnam juz miec @ ale sie spoznia (slyszalam ze spoznia sie rowniez kilka miesiecy po tabletkach anty), bardzo boli mnie lewa czesc podbrzusza, a raczej nigdy nie bylo tak źle przed...
  • Wlasnie odkrylam pod pacha (troche bardziej z przodu, tam gdzie przebiega ramiaczko stanika) mala kuleczke! Kiedy naciagam skore to ja widze, robi sie biala. Ma wymiary ziarnka pieprzu. Troche moze mniejsza. Co to za g..no sie do mojego ciala przypaletalo?? Mailyscie cos takiego? Wiem, wiem, mam isc do lekarza. Juz sie umowilam. Na jutro. Na razie total panika i rozpacz. :(
  • Biorę od kilku lat w sposób regularny i zdyscyplinowany, ale i tak panikuję. Ostatnio się zastanawiam co by to było gdybym tak w czasie szczytowym zjadała po dwie tabletki. Czy zwiększyłabym skuteczność Logestu (i zaczęła oddychać spokojnie) czy też po jakimś czasie wpadła w tarapaty zdrowotne? Doradźcie coś drogie dziewczyny niezorientowanej.
  • panika(6)

Panika mnie ogarnela. Wczoraj myjac szyje, wyczulam guzek po jej prawej stronie. Guzek jest raczej gleboko, ale dobrze wyczuwalny. Wiem, ze na tym forum odpowiedzi udziela Pani ginekolog, ale nie wiem kogo moge sie poradzic.....Prosze Pania doktor, moze Pani moze mi napisac coz to moze byc, bo mi do glowy przychodzi tylko jedna rzecz.... Moze tez ktoras z Pan zagladajacych na to forum moze mi cos podpowiedziec.
  • Witam. mój problem jest bardzo intymny ale proszę podejdzcie do tego ze zrozumieniem. Jakieś pół godziny temu uprawiałam śmiełe pieszczoty z moim chłopakiem. Byłam bardzo podniecona, zrobiłam się wilgotna. Normalne. Mój chłopak pieścił mnie palcami... no wiecie gdzie:) po wszystkie czułam wilgotne majtki, no ale to chyba normalne po silnym podnieceniu. Tyloe że poszłam niedawno do łazienki wziąść prysznic, zdejmuję majtki i szok! na majtkach mokre, brunatno- czerwone plamy. Całe m...
  • Dziewczyny jeśli macie jakieś doświadczenia z badaniem mammograficznym, to bardzo Was proszę- piszcie wszystko co wiecie. Dziś zadzwoniłam do przychodni-są już wyniki i babeczka z rejestracji (która też robiła mi to badanie) powiedziała, że:"są niewielkie zmiany włókniste, zalecane usg w celu dalszego rozpoznania" Co to znaczy? Czy to już gózek, rak? Rany ja nic nie wiem na ten temat, niech ktoś napisze czy też miał taki wynik i co się okazało? Najgorsze, że poszłam na badanie, bo ...
  • witam Panie wiem, że takie tematy pojawiają się tu dosyć często, poczytałem to i owo, ale nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi, więc może ktoś mnie pocieszy... moja partnerka (21 lat, kilkanascie dni temu dziewica) zwykle miała regularne cykle 28-29 dni. Ostatnimi czasy trochę było zbliżeń, ale normalny seks (z prezerwatywą) był 2-3 dni przed spodziewanym okresem. Ale wcześniej, również w miarę płodne dni był a na przykład wspolna kąpiel z wytryskiem do wanny i tego typu rzeczy... ...
  • piszę, bo bardzo mnie coś zaniepokoiło... jestem teraz w 9 dniu cyklu. zawsze mam bardzo reguralne, 30 - dniowe cykle. dzisiaj zauważyłam u siebie wydzielinę z krwią. bardzo sie przestraszyłam. nigdy wczesniej mi się cos takiego nie przyarzyło. wiem, że nikt nie postawi mi tutaj diagnozy... ale nie jestem też pewna, czy jest to powód do paniki... co może oznacza taka krwawa wydzielina? bardzo proszę o pomoc!!!
  • Dziewczyny. Zarysowuje się problem. Wprawdzie czuję, że co bardziej kategoryczne z Was mnie opieprzą, ale muszę... no muszę to wyartykułować. Od jakichś 3 tygodni pobolewa mnie brzuch, tak jakby miesiączkowo. W nocy (i czasem w ciągu dnia) odczuwam mdłości. JAŚ MA NIECAŁE 4 MIESIĄCE. Aha, i jest to moje 3. dziecko urodzone przez cc. I jestem dobrze po 30. Czy znajdzie się ktoś, kto powie że miał tak samo i okazało się że to nie to?
  • mam takie pytanie czy to paranoja...? chodzi o to ze ok 6 tygodni temu uprawialm petting ze swoim partnerem. bralam wtedy pigulki anty ale niesety mialam znimi troche problemu (czynnik ludzki- pech chcial ze jedna tabletke zwymiotowalam po 3 godzinach od jej przyjecia a druga innym razem ale z tego samego opakowania wzielam 12 godzin pozniej) i mam pytanie czy jest mozliwa ciaza??? w przerwie miedzy opakowaniami dostalam dosc normalne krwawienie tzn takie jakie miewalam wczesniej n...
  • witam,wczoraj bardzo mocno uderzyłam się w pierś.cały czas czuje ból,kłucie w piersi a w zasadzie w okolicy sutka.jestem załamana,boje sie ze to cos powaznego... co robić? umówiłam sie na usg ale dopiero na wtorek...pierś cały czas boli...prosze o pomoc.
  • ostatni okres mialam 2 miesiace temu; testy ciazowe negatywne. niby wszystko jest ok, ale od jakiegos czasu kluje mnie w lewym boku. podejrzewam, ze to moze byc jajnik. wizyte u ginekologa mam dopiro w przyszla srode-chcialam isc wczesniej, ale nie bylo innych wolnych terminow. zapewniano mnie, ze nie ma powodow do paniki i ze nie musze sie spieszyc z badaniami...przestaje mi sie to podobac. coz to moze byc? znajome strasza torbiela...
  • Wynik tokso IgG wyszedł 0,50 lU/mL - norma poniżej 3. Czy to oznacza ze mam przeciwciała (chorowałam już na tokso)? Nie zrobiono mi drugiego wskaźnika - pewnie z oszczędności ;( Dzięki za odpowiedź

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się