Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      paniki

paniki

(4 wyniki)
    • Witam, Mam pytanie do wszystkich Was którzy meczą się z napadami paniki zdenerowania, z wysokim pulsem. Co jest tego powodem? Nie wiadomo z jakiego powodu nagle zaczynam się czuć " rozdygotana". Napada mnie to bez względu na sytuację i porę dnia. Czasami nawet bezpośrednio po wstaniu z łóżka. Trzy razy zabierało mnie pogotowie z wysokim cisnieniem i pulsem, diagnoza: NERWICA. Takie sytuacje zdazały mi się jeszcze przed podjęciem leczenia, wiec to nie HERX. Co to jest? Dlaczego tak si...
    • Witajcie ,czytałam nakazane artykuły i nadal nic nie wiem ,a wręcz zaczynam się denerwować coraz bardziej.Mój 9 letni synek ok.10 wrzesnia ,,złapał''kleszcza ,którego z powodu swędzenia rozdrapał w szkole.Kleszcz został usunięty ,ale miejsce było czerwone i po 5 dniach pojawił się rumień.Byliśmy poza domem i koleżanka ,,rodzinna ''po konsultacji z oddz.zakaznym wypisała Filipowi duomox 750 co 12 godz. przez 28 dni.Teraz jestem w Gdańsku i mój lekarz rodzinny wysłał nas do poradni ,,zak...
    • W niedzielę przyjąłem na siebie kleszcza. Po ajkiś 36 godzinach znalazlem kleszcza, któego jak się wydaje wyjąłem prawidłowo ( żył ruszła się itd ). Od razu oczywiście zdezynfekowałem miejsce ukąszenia ale niestety kleszcza puściłęm w kanały. W tym momencie mam zaczerwienienie troszke wieksze niż 1 grosz, dość mocno swędzące i w miejscu zaczerwienienia pojawiły się wypryski bardzo podobne do wczesnego stadium opryszczki. Czy czekać i obserwować czy podjąć jakieś działania ??
    • Na forach psychologicznych jest pelno boreliozy, ktora niektorym uszami wylazi, choc musze przyznac, ze polscy lekarze maja niezwykly dar przekonywania pacjentow o tym, ze maja nerwice. Ponizej abstarkt pracy w ktorej okazuje sie, ze cos takiego jak Panic Disorder (Napady paniki) jest rowniez spowodowane przez borelioze i moze byc wyleczone antybiotykiem. J Psychiatr Pract. 2000 Nov;6(6):352-6. Panic attacks may reveal previously unsuspected chronic disseminated lyme disease. ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się