plamienie

(3 wyniki)
  • jak interpretować taki cykl: - śluz rozciągliwy w 4 i 5 dniu cyklu, - później już sucho a od 12 d.c. lekkie brunatne plamienie, czasem żywo czerwone ale bardzo słabe, - skok tem. chyba był w 13 d.c. ale nie jestem pewna, bo zaczęłam mierzyć dopiero w 8 d.c., więc mam za mało niższych tem. co może powodować plamienie w II fazie? bo chyba mogę przyjąć, że to jest II faza?
  • Stosuję o kilku lat metodę Roetzera w celu unikania poczęcia, cykle miewam długie 33-40 dni, często z kilkoma podejściami do owulacji. Nie biorę żadnych leków. Niepokoi mnie zmiana jaką obserwuję. Poprzedni cykl trwał 70 dni ze wzrostem temperatury w 56 dniu (nie byłam chora ani nie miałam więcej stresów czy wyjazdów). Skok temperatury był poprzedzony 10 dniowym plamieniem po którym pojawił się śluz płodny i dopiero po nim nastąpił skok temperatury. Uznałam, że jeden dziwny cykl ma prawo się ...
  • o czym to moze swiadczyc? Dodam,ze pierwszy raz zdarzylo mi sie takie dlugie plamienie.Czy przedwczesnie podwyzszone moga na to wplywac? enpr.pl/3494

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się