plamy

(52 wyniki)
  • Mam pytanie w końcówce ciąży wyskoczyły mi na twarzy ciemne plamy, wiele osób mówiło że to zmiany z wątroby. Jak się okazało lekarz powiedział mi ze te plamy to efekt hormonów i jak zacznę miesiączkować znikną. Jak dotąd miałam dwie msc i nic plamy nadal są. Czy któraś z was tak miała i czy to zniknęło? Po pierwszej ciąży nie miałam tego problemu.
  • zauwazylam dzisiaj na bieliznie takie zoltawo zielone plamy,co to moze byc ?
  • Proszę o radę. W ciąży miałam bardzo ładną cerę, natomiast teraz mam straszne szare placki plam po porodzie. Wyglądam jakbym była brudna. Czy któraś z Was to miała i czy da się to jakoś zlikwidować. Druga sprawa to strasznie wypadające włosy (całymi garściami), niedługo będę łysa. Wiem, że dziurawiec pomaga ale teraz na słoneczną pogodę to lepiej nie stosować. Co mi poradzicie?
  • Od jakiegos czasu mam na klatce piersiowej dziwne jasno brazowe plamy roznej wielkosci. Na poczatku mialam tylko jedna a teraz jest ich juz wiecej. Jak powstaja to zaczynaja swedziec. Nie wiem co to jest. Czy ktos z was mial cos podobnego?
  • zauwazylam dzisiaj zielone plamy na bieliznie ,hm nie wiem co to moze byc ,dodam,ze nie sa to uplawy,prosze o odpowiedz .pozdrawiam
  • czy któraś z Was miała coś takiego ? na policzkach i czole brazowe plamy , pojawiły sie po porodzie i jak narazie nie chcą znikac (6 m-cy); czy to może coś innego ???
  • Od 2,3 tygodni mam dziwne uczulenie. Nie moge za bardzo dojść od czego to. Wygląda to jak ukąszenie od komarów z tym że zadnego śladu ukąszenia nie ma są bąble czerwone najwięcej w okolicach łokci kolan, kilka na posladkach jakies jedno na twarzy i pojedyncze na brzuchu. Dodam że nie zmienilam diety jem to co do tej pory, kupuje w tym samym sklepie, zauważyłam że nasila sie to rano po przebudzeniu i swędzi, myslalam ze cos mnie w nocy podgryza ale to wykluczone bo mąż nie ma żadny...
  • od jakiegos czasu mam brunatne plamy przed okresem taki dziwny sluz z krwia , zaczyna mi sie to od paru dni wczesniej czasem az do tyg, czy to oznacza coz zlego kiedys tego nie mialam pozdarwiam
  • Drogie kobiety. Mam kilka potwornych przebarwień na twarzy , powstawały one stopniowo...Jakie hormony plątają mi taki numer i co powinnam zrobić , które zbadać ?... czy jest jakiś ratunek ?. Dzieki z góry
  • od tygodnia na końcu języka, przy gardle mam czarną/brunatną plamę na języku. większość języka pokrywa bialy osad. trochę bolała mnie wątroba przez 2 dni. a ten osad skąd? od wątroby? jak to wyleczyć? mam 22 lata. proszę o rady. pozdrawiam
  • Dziewczyny mam wlasnie taki problem jak napisalam w tytule,sa to plamy koloru brazowego i pojawiaja sie jakos 2-3 dni przed prawidlowym okresem.Czy jest to jakis powazy problem , z ktorym powinnam udac sie do gina. Czy odkladajac ta wizyte moga pojawic sie jakies konsekwencje zdrowotne.???
  • pol roku temu zauwazylam takie plamy na ramionach, nie wiem od czego są...Często skóra tam się łuszczy i swędzi. Choruje na niedoczynność tarczycy(Hashimoto), czytałam że bielactwo czasem występuje z tą chorobą. Czy to się jakoś leczy (plamy)? Załączam zdjęcia, (nie umiałam sobie sama dobrze ich zrobić, musiałam trochę w photoshopie kontrast zwiększyć ,by bylo widac te plamy). img190.imageshack.us/img190/369/1001243o.jpg img6.imageshack.us/img6/1513/1001245q.jpg img194.imagesha...
  • Rany. Zaczyna mnie to gnębić, zawsze staram się czekać. Klops mam ślad pod kolanem po wyciągniętym kleszczu 2 tyg - swędzi ale się nie powiększa. A co najlepsze na drugiej nodze też mam dziwny bąbel. Doradźdcie iść do lekrza, czy to tak długo się goi?
  • Kiedy cztery lata temu zaszłam z córką w ciąży dostałam plam na twarzy. Bolało mnie w boku więc myślałam, że dziecko naciska mi na wątrobe, stąd te plamy. Tylko dlaczego one nie zeszły, czy ktoś tak miał, a jeśli tak to czy je się leczy?
  • Ile czasu po odstawieniu hormonów mój organizm się na tyle oczyści, żebym mogła bez obaw korzystać z solarium? Nie chcę dostać brzydkich plam, a mam do tego tendencję. Pozdrawiam
  • Moze znacie jakiś skuteczny środek na moją "dolegliwość" ?? Bo już zaczynam się wkurzać... albo na biało sie ubierac :) Nie pocę się jakoś szczególnie, ale przeszkadza mi to okrutnie. Prosze mądre kobiety o rade :)
  • tak sie boje poronienia, czy plamila ktoras??????????????
  • Witam i prosze o rady wyleczyłam się z dość ciężkiego trądziku, ale w miejscach, gdzie były krostki, zostały mi czerwone plamki. Nie dziury i doły, ale właśnie plamki. I nie chcą zejść :(:(:( Czy któraś z Was miała podobny problem i poradziła sobie z nim? Proszę o podpowiedzi
  • Podczas ciąży pojawiły mi się plamy na całym ciele.Jestem miesiąc pom porodzie i dalej je mam nie znikają mi a wychodzi ich jeszcze więcej. Co mam zrobić? Dodam iż nie mam temperatury, czuję się dobrze a plamy mnie nie swędzą.
  • od pewnego czasu zaczeło mnie swedzec na biodrach potem sie zrobilo to czerwone a teraz brazowe takie plamy i to swedza ? co to moze byc?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się