plamy

(4 wyniki)
  • Zauważyłam ostatnio, że po przyjściu ze spaceru, synek ma za każdym razem nową plamkę na twarzy. Ostatnio zakładam Mu grubą kurtkę od kombinezonu. Na początku zapinałam ją pod samą brodę i materiał miał styczność z buzią, policzkami dziecka, po czym po przyjściu ze spaceru była nowa plama na policzku. Dzisiaj nie zapinałam kurtki do końca, założyłam szalik, aby nie dotykała buzi. I mimo to, ma znowu nową plamę na policzku większą niż ostatnio. Kiedy po raz pierwszy założył tą kurtkę, ma...
  • 1.Czy nadal powstają nowe plamy u Waszych dzieci? 2.Czy powiększają swoją powierzchnię, te które powstały dawno? 3.Jak długo mają już tą chorobę? 4.Kiedy powstały pierwsze plamy Ja muszę powiedzieć, że u mojego dziecka, już nie powstają, tzn. tak mi się wydaje, bo nie liczę ich. A chorobę ma już ponad dwa lata. Nie powiększają swojej powierzchni, a kiedyś tak było. Pierwsze plamy powstały do 6 m-ca życia. Czyli, wynika z tego, że jest lepiej? Wydaje mi się, że zbiór taki...
  • Plam ze skóry można pozbyć się, jak twierdzą niektórzy fachowcy, laserem. W Gdańsku dr. uważa, że to jest metoda niekoniecznie skuteczna, bo w miejscu jednej plamki potrafi pojawić się kilka nowych. I nie usuwa się wszystkich plam, tylko te najbardziej widoczne.
  • zdjecia(15)

czy ktos ma jakies zdjecia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się