Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      plamy

plamy

(7 wyników)
    • Cześć, mam pytanie chyba niestandardowe na temat doxy. Jesienią ubiegłego roku brałem 2*100 Unidoxu-Solutab (standardowe leczenie u zakaźników) i po wewnętrznej stronie prawej dłoni zrobiła mi się plama, która stopniowa zaczęła zamieniać się w rodzaj rany, bardzo swędzącej (średnica jakieś 2-3 cm). Nie wytrzymałem i po 5 dniach odstawiłem Unidox. Teraz wracam do leczenia, tego prawdziwego (najpierw przeleczyłem grzyba, uzbroiłem się w suplementy, witaminy i probiotyki), dostałem...
    • Witam!!! Oklolo 5 lat temu pojawila mi się plamka na policzku mniej wiecej w postaci wysypki z jasnobrązowych piegow. Przez ostatnie dwa lata rozrosło się prawie na pol twarzy. Czy to jest możliwe ze to jest od boreliozy, erlichiozy lub mycoplazmy, która również u mnie wykryto?? ? Dwa razy zostalam ukaszona pierwszy raz wlasnie piec lat temu pod pacha, nastepny raz był w maju 2007 roku pod kolanem, w obu tych miejscach mam blizny. Objawy wlasnie 5 lat temu zaczely się pojawiac. Praw...
    • czy ktos moze wie czym sa te brazowe plamy na teczowce?? foto: tv.eia.pl/~vertigo/oczka.jpg pozdrawiam
    • Witam. Od jakichś 2 czy 3 miesięcy pojawiały się u mnie czerwone plamy w okolicy brzucha i klatki piersiowej - największa plama na sercu. Plamy te pojawiały się zazwyczaj po gorącej kąpieli, ale ostatni miesiąc pojawiły się już "na stałe". I nie wiem co to jest, początkowo myślałem, że to efekt uboczny abx i odstawiłem leki na tydzień, jednak plamy nie zeszły, żadnej reakcji w sumie, jak były tak są... Znalazłem w sieci zdjecie pewnej kobiety, która ma sporo takich plam na sobie, a ja ...
    • Jestem forumowiczem od niedawna. Nie znalazłem niestety wątku, w którym mowa byłaby o moich dziwnych objawach. W 2004 roku leczyłem się przez miesiąc Unidoxem. Miałem kilkuletnią boreliozę. Teraz wyskoczyły mi na nogach w różnych miejscach czerwone plamy. Mam też w chwili obecnej częste, permanentne bóle mięśniowo-stawowe oraz przejściowe bóle głowy. Do tego dochodzi zmęczenie i inne. Czy owe plamy na nogach mogą występować przy nawrocie choroby nawet po dziesięciu latach od kon...
    • Witam. Proszę o pomoc.. Potrzebuję dowiedzieć się co po kolei należy zrobić-jakie badania-gdy podejrzewam, że zostałam zarażona jakimś świnstwem. Kleszcza znalazłam na sobie 3 tyg temu, po wyjęciu go nic się nie działo przez 2 tyg a poźniej zaczęło robić się czerwone miejsce jego wcześniejszego "pobytu". Od piątku plama się powiększyla ale nie ma żadnych obręczy itp.Jest czerwona ok 3 cm, regularnie okrągła. Jutro mam wizytę u lekarza ogólnego-to na początek. Co dalej? Pytam bo ...
    • mam brązowe plamy na żebrach, tutaj jest fotka: www.4shared.com/file/18331138/f3031251/IMG_0083.html (trzeba poczekać chwile,pare sekund i kliknąć na dole download) czy moze to być od jakiejś koinfekcji?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się