plamy

(5 wyników)
  • od kilku lat po braniu sr.antykoncepcyjnych ,zrobily mi sie na twarzy wielkie symetryczne plamy brazowieja na słoncu ,czy moze to powodowac moja nieplodnosc ? czy ktos ma takie plamy na twarzy ?czy jesli sie chce ustalic przyczyne bezplodnosci jest konieczne zeby lezec w szpitalu ? czy mozna to zrbic dochadzac na jakies badania ? jak dlugo trwaja ustalenia przyczyny ??z gory dziekuje za pomoc i odpowiedzi
  • wczoraj miałam badanie drożności. Po południu pojawiło sie lekkie plamienie. Potem przez nocy i cały dzień nic, dopiero pod wieczór sie zaczęło. Większe plamienie, takie lekkie krwawienie nawet bym powiedziała. Czy to normalne? I skąd to krwawienie sie bierze? Czy zgłosić sie do lekarza? Boję sie czy tam sie coś moze uszkodziło w środku. Biorę antybiotyk 2xdziennie. Co robic?
  • zamiast @ bardzo malo bardzo dziwnych plamien:( jasne rdzawe, prawie zlote:( a ja juz chce moje badania i biegiem do dzieci!!! taki brzydki wykres mam: www.fertilityfriend.com/home/123675 i poklucilim sie, a nawet nie poklucilim, bo on nic nie mowil, tylko jak wywalilam wszystko to zadal durne pytanie dlaczego placze.
  • Witam! Niedawno stwierdzono u mnie bielactwo. Na moje nieszczęście dokładnie w momencie kiedy planuję ciążę :( Od dermatologa usłyszałam, iż ciąża i leczenie bielactwa jednocześnie są absolutnie wykluczone. Proszę o rade! Czy bielactwo w ciagu dwóch lat (zakładam w tym czasie ciążę i laktację), dwóch lat w których zrezygnowałabym z leczenia objawów na rzecz dzidziusia powiększyłyby się?? Z góry dziękuję, Beata
  • Dziewczyny prosze poradzcie, czy wolno brac cilest i chodzic do solarium? Na ulotce nie ma przeciwskazan. Pytałam w aptece tez , mowiła,ze mozna ,ale moze ktoras z was brała i miała jakies plamy ? Prosze napiszcie jesli cos wiecie . Pozdrawiam pepsi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się