plenery

(291 wyników)
  • Ślub mamy w ostatnią sobotę października, plener mamy mieć na Ostrowie Tumskim lub na pergoli ale wiadomo jak to jest z jesienną pogodą.... Czy znacie jakieś miejsce "pod dachem" gdzie w razie deszczu, śniegu czy przeszywającego zimna można zrobić fajną sesję? proszę pomóżcie...
  • Informujemy, iż dzięki wytężonej pracy członków Polskiego Stowarzyszenia Konsulatantów Ślubnych, Prezes PSKŚ Katarzyna Izabela Syrówka wydrukowała 50 stron podpisów pod petycją w sprawie zmiany podejścia USC do organizacji ślubów w plenerze. Lista raz z pismem przewodnim została wysłana do MSWiA. www.petycje.pl/petycja/6452/zezwolenie_na_udzielanie_zlubow_w_plenerze.html
  • Dziewczyny, planujemy ślub plenerowy na Śląsku. Czy macie namiary na miejsca, w których USC zgadzają się na takie śluby lub jakieś doświadczenia, które USC są przyjazne ślubom plenerowym, a którymi lepiej sobie głowy nie zawracać? Ślub w kategoriach typowych będzie raczej mały: planujemy zaprosić 30-50 osób, więc odpadają pałace i pałacyki, ale mały dworek mile widziany. Chciałabym, aby wesele/obiad (jeszcze nie zdecydowaliśmy) odbyło się w tym samym miejscu oraz żeby w razie deszczu była ...
  • Jestem studentką teologii. Chciałabym założyć firmę organizującą śluby i wesele z udzielaniem narzeczonym możliwości wzięcia ślubu w plenerze lub innym miejscu. Jest to możliwe, niekoniecznie kosztowne. Stąd moje pytanie czy takie usługi spotkałyby się z zainteresowaniem osób które planują małżeństwo. Z góry dziękuje za wszystkie sugestie.
  • Hej! Potrzebuje inspiracji dotyczącej miejca, gdzie wybrać sie na plener. Wcześniej myślałam o ruinach jakiegoś zamku + trochę zieleni, ale teraz już nic nie wiem... Czy możecie coś polecić?? Bardzo poproszę też o propozycje kontretnych miejsc, lokalizacja - najchętniej związana z miastami Warszawa, Radom lub Łódź, ale nie widzę przeciwskazań, żeby się gdzieś dalej przejechać, jeśli będzie warto:-) Nasz fotograf proponował zdjęcia w Iłży, zastanawiałam się również nad Czerskiem około Góy ...
  • Planujemy zdjęcia w plenerze w dniu ślubu (przed ceremonią ślubną). Wiem, że większość z Was jest za plenerem po ślubie w innym dniu:). A czy któraś z Was miała może plener zdjęciowy w dniu ślubu? Jestem ciekawa jakie są Wasze opinie na ten temat. Napewno jest to bardziej męczące (bo wiadomo - stres przedślubny), nie mozna pozwolić sobie na bardziej szalone zdjęcia (bo szkoda strojów, makijażu) ale czy jest aż tak źle, że gdybyscie miały powtórkę, to przesunęłybyście plener na i...
  • Drogie forumki;) Tym razem ja mam maly problemik. Byc moze juz byl taki temat,ale niestety nie dziala mi wyszukiwarka. Szukam tekstów na zaproszenia, gdzie ślub(konkordatowy w plenerze,przy sali) i wesele odbywaja sie w jednym miejscu. Doradźcie jak ładnie ubrac to w słowa,zeby goscie polapali sie na co i gdzie ich zapraszam;)
  • nam sie marzy taki slub, ale nie wiemy jak sie za to zabrac.
  • Witam!Macie jakie pomysly na ciekawy i piekny plener w Krakowie lub jego okolicach?
  • ile zaplacylyscie za: udzielenie slubu (bez tych wszystkich papierkow,samo udzielenie slubu;)) przystrojenie muzyke ewnetualna jakies dodatkowe koszty jesli chodzi o kosciol?? My wybralismy slub w plenerze i chcialam zobaczyc jak cenowo sie to ma do uroczystosci w kosciele.
  • Czy ktoś widział zdjęcia ślubne w plenerze zimą? planuje ślub w styczniu i boję się, że będzie ciężko zrobić ładne zdjęcia.
  • bo sie zastanawiam na ktora slub zrobic :/ i jak policzyc wszystko
  • dziewczyny, szukam jakiegos ciekawego miejsca na plener. Odpadaja sztampowe -- Łazienki, Wilanów, ogrody BUW. W ostateczności pojedziemy na starówkę. Polećcie coś fajnego, oryginalnego... bede wdzieczna! :D *********** * milou * ***********
  • mala zajawka z zimowego figowego pleneru-dzin po slubie
  • pomozcie znacie jakies fajne miejsce w Krakowie gdzie moznaby zrobic sesje slubna? Niekoniecznie "na zewnatrz"....bo pogoda nie dopisuje....
  • wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7326702,Rzad_pozwoli_na_sluby_w_plenerze.html
  • mam pytanie (trochę głupie) głównie do dziewczyn które są już po, ale nie tylko czy robiąc plener po weselu, np. nastepnego dnia czy kilka dni później, nie bałyście się, że w czasie wesela suknia się pobrudzi i potem na zdjęciach plenerowych to będzie widać? takie pytanie zadał mi mój N. po tym jak umówiliśmy się z fotografem na zdjęcia plenerowe dzień po weselu z góry dzięki za odpowiedzi
  • Dziewczyny czy jesli nie mialysce zdjec w plenerze,to potem zalowalyscie. jakos nie chce mi sie latac po roznych miejscach. Chcialabym tylko zdjecia w kosciele, a do tego mam kamerzyste na caly dzien,od przygotowan do oczepin. Slub zima, nie wiadomo jaka pogoda, a do tego 2 dni po slubie wyjezdzamy w podroz poslubna.
  • Znacie jakieś fajne miejsca na plener w okolicach Bolesławca , może jakiś zameczek lub coś w tym stylu? Gdzie w ogóle się robi w tamtych rejonach Pomóżcie
  • Hej, Nie dałam rady z różnich względów zrobić zdjęć w plenerze zaraz po ślubie, a teraz już sniegi ;(( Nie chce zdjęć w studiu fotograficznym. Czy macie jakieś ciekawe pomysły gdzie możnaby zrobic fajne zdjecia na Śląski?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się