Forum Dom Developerzy: Wrocław
ZMIEŃ
      pod klucz

pod klucz

(5 wyników)
    • Hej! Wielka prośba gdzie we Wro prócz Milarta sprzedają mieszkania pod klucz???
    • Uznany developer niemiecki, GmBH Konstrukt AG rozpoczyna budowę nowego osiedla szeregówek na Kiełczowie. Budynki będa posiadały min. garaże dwustanowiskowe w przyziemiu, komórki lokatorskie, tarasy na górnym piętrze. Developer oferuje min. wykończenie "pod klucz". Budowa ma rozpocząc się w maju: pierwsze budynki będą oddane do użytku już w lipcu 2012 roku. Cena metra kwadratowego nie jest jeszcze znana.
    • mwita Wróciłam dopiero z budowy Wypytałam Pania Opiekun o tą cała sytuacje pokazując zdjęcie zrobione wczoraj Prosze sobie wyobrazić ,że powiedziała że "Pan Jacek zajmuje sie ta sprawą" i w przyszłym tygodniu poznamy treść tych działań a ona sama o niczym nie wie , nie ma pojęcia Ale chciałam zobaczyc też garaz , więc musiałam poczekać aż Pani Opiekun przyjdzie z kluczami , w tym czasie przyszedł po klucz Pan który robi remont w bud.D u którego byłam wczoraj!!! Zaczął na mnie naska...
    • Wprawdzie taka cena za 120 metrów ale "pod klucz". Idzie ku normalności. Czekamy na ruchy innych developerów.
    • Witam, mam prośbe o wypowiedzi mieszkańców oddanego w tamtym roku przez Dachbud bloku na Litewskiej. Zastanawiam sie nad kupnem mieszkania i nie wiem czy warto? Niska cena za m2 powaznie mnie zastanawia. Ewentualnie moze ktos poleci cos innego mniej wiecej w tej samej cenie. Z gory dzieki! :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się