-
Witam, proszę o rade jak pozbyć się glisty , która powoduje u mnie silne reakcje alergiczne pokrzywkę i obrzęk twarzy (quinckiego). Lecze się od polowy sierpnia , najpierw lekarze leczyli mnie na alergie ale nic nie pomagało a oni tylko zmieniali mi leki lub zwiększali dawki.W końcu po miesiącu pokrzywki która już była na całym ciele i silnym drugim już obrzęku twarzy lekarze wpadli by zrobić badania na pasożyty.Wyszła glista.Przepisali zentel raz po 2 tabletki i powtórka po 3 tygodniach.Nies...
-
Witam Wszystkich czytających i piszących na tym Forum.
Jakieś dwa miesiące temu miałam straszne opasujące, ściskające bóle żołądek brzuch, zrobiłam usg - nic nie wyszło. Bóle ustały, szybko zapomniałam o sprawie. I miesiąc temu nagle bez żadnej zapowiedzi obudziłam się cała w strasznej pokrzywce. Nigdy w życiu nie byłam na nic uczulona. Wizyta u 2 lekarzy, potem 3 juz alergolog i immunolog.
A pokrzywka cały czas była i to bardzo rozległa. Między innym lekami, wspomagająco na wszelki wy...
-
Często piszecie o wysypce/pokrzywce lambliowej. Jak ona wygląda? W necie nie znalazłam żadnych zdjęć.
z góry dziękuję za odp.
-
Proszę napiszcie jakie konkretnie objawy miałyście Wy lub Wasze
dzieci przy lambliach. Czy jeżeli się je wybija , to widać jakoś w
kale - co , jak to wygląda?