Forum Zdrowie Hashimoto
ZMIEŃ
      pokrzywka

pokrzywka

(3 wyniki)
    • Witajcie, Mam pytanie od lutego pojawiła mi się na skórze pokrzywka. Byłam u dermatologa, ale ciągle leczy mnie przeciwalergicznymi, a pokrzywka nie zniknęła. Do objawów dołączyła senność, brak koncentracji, brak siły, lekka depresja. Jakiś rok temu podejrzewano u mnie Hashimoto(nawet o tym pisałam), ale w końcu uznano, że jest to mała niedoczynność. Przez trzy miesiące brałam połowę eutyroxu 50 mg i potem miało być wszystko ok i przez chwilę było, aż do lutego tego roku... Moj...
    • Witam-to mój pierwszy raz na tym forum. Zaprosiła mnie tutaj mary_lu (dzięki:)) Jestem Marta, mam prawie 27 lat. O problemach ze swoją tarczycą dowiedziałam się parę dni temu, przypadkiem, szukając przyczyn przewlekłej pokrzywki. Przeszłam wszelkie mozliwe badania i wszystko jest w porządku. Jedynie tarczyca nie. Oto moje wyniki tarczycowe: TSH-3,87 (norma 0,27-4,20), FT4-1,26 (norma 0,93-1,7), FT3- 5,5, (norma 3,10-6,8) Anti-TPO P-ciała przeciw tyreoperoksydazie >600 (norma 0-3...
    • Mam jeszcze jedno pytanie. Pomijając moje zerowe TSH, męczy mnie jeszcze coś inengo. Od wielu tygodni co dwa mniej więcej dni dostaję kolosalnych pokrzywek. to na plecach, to na brzucu, nogach, bokach, kolanach, rekach. Nigdy nie miałam żadnych alergii. Nie jestem na nic uczulona. Teraz nawet wątpię czy byłam na thyrozol. Thyrosan biorę od kilku miesięcy . Wątpię więc żeby mnie nagle uczylił. Wykłuczyłam już wszystko. A bąble pojawiają się wziąż i cholerka są dość bolesne. Czy tak...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się