Forum Zwierzęta Nasze zwierzęta
ZMIEŃ
      polecacie

polecacie

(10 wyników)
    • To moj pierwszy w zyciu kot. Wzielam go bo mu grozilo po urodzeniu wyrzucenie na ulice, a dwojka opiekunow, dzieci, bardzo desperowaly, ze musza wrocic do domu bez kota. Byl taki malutki, ze miescil sie na dloni i mial jeszcze odruchy ssania. Teraz ma 4 miesiace. Zauwazylam oczywiscie ze ma troche dziwna siersc i ogon jak wiewiorka, ale sie na kotach nie znam i myslalam ze to taki troche dziwny dachowiec. No ale pare dni temu, czyli 3 miesiace od czasu kiedy tego kota mam, zjawili sie r...
    • Może przyda się Wam wątek z tego forum: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15422&w=19704677
    • Kakui założyła nowe forum na które zapraszam: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35375
    • Stowarzyszenie Empatia Empatia jest stowarzyszeniem powołanym do życia przez grupę osób złączonych przekonaniem o konieczności głębokich zmian kulturowych, szczególnie w dziedzinie stosunku człowieka wobec innych czujących istot. Naszym celem jest aktywne zabieganie o humanitarne traktowanie zwierząt i ludzi oraz o ochronę ich praw, poprzez: Organizowanie ogólnopolskich kampanii tematycznych, przeprowadzanych na płaszczyznach: informacyjnej, edukacyjnej, kulturalnej i interwencyjnej...
    • mam kochanego fredzia o imieniu Kitek,,wczoraj skończył roczek,,polecam takiego zwierzaczka na kumpla,,podziele sie wiadomosciami .zapraszam na jego stronke...www.kitek10.pupile.com
    • Witam, Co wy na temat zakupu karmy w sklepach internetowych? ..kupuję karmę dla psiora od prawie 2 lat, a od dłużsego czasu korzystam ze sklepu zooexpress, i nie ukrywam, że jestem baaardzo zadowolony :-) ..a tym bardziej wydane pieniążki zamieniają mi na punkty, które później mogę sobie na upominki wymienić. Ot, polecam!!! Otosiu i BREGO
    • Jest to ksiazka Stanley'a Corena wydana po polsku, ktora bardzo bardzo bardzo polecam. Ze wszystkich ksiazek o psach ktore czytalam i przegladalam ta wydaje mi sie najbardziej jasna, konkretna, rozsadna, poparta dlugoletnimi obserwacjami psychologa a nie tylko milosnika zwierzat czy zoologa, co moim zadniem ja odroznia od innych. nawet wielokrotny wlasciciel psow skorzysta z tej ksiazki. Mam nadzieje ze link bedzie pracowal; www.eogrodnik.pl/wyswietl_kategorie.php?sort=p...
    • chciałabym przeszkolić psa w krakowie, ale mieszkam tu od niedawna i nie wiem gdzie robią to obrze. proszę o informacje pozytywne i negatywne
    • mam pytanie: jaką rasę psa wybrać żeby był bezpieczny dla dzieci ale wygladał groźnie? :) myślę o bokserku. proszę o rady od doświadczonych włascicieli psiaków. od razu zaznaczam, że boje się psów typu amstaff i takiego na pewno nie chcę - od razu by wyczuł że sie cykam... :) a jesli bokserek to czy jest cos o czym muszę wiedzieć? z góry dzieki za rady
    • szukam informacji na temat tej ras?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się