Forum Zwierzęta Psy rasowe
ZMIEŃ
      polecacie

polecacie

(17 wyników)
    • wpisujcie hodowle które polecacie,z której jesteście zadowoleni i wyrosły Wam z nich piękne psiaki takie jakie miały wyrosnąć
    • Wiem że ju z podobne pytanie padło witam wszystkich! dzis znalazłam wasze forum:-) nie krzyczcie na mnie;-) planuje zakup pieska o srednim wzroście mam 20 m synka i 2 pokoje bez balkonu duzo czasu aby chodzic np na spacery i uczyc pieska bardzo chciałabym kupic szczeniaczka nie z nudów,a raczej spełniam swoje marzenia z dzieciństwa czy zrobie krzywde swojemu dziecku kupująć rasowego psa chodzi mi o temperament rasowych piesków i opinię innych moich znajomych że dla dziecka najlep...
    • Dla rodziny mieszkajacej w niedużym mieszkaniu ( dwa pokoje) z dwójką dzieci? Biorąc pod uwage utrzymanie psa i warunki lokalowe musiałby być to niezbyt duzy piesek i oczywiście o takim charakterze, zeby dogadywał sie z dziećmi. Pies miałby byc prezentem ode mnie (uzgodnionym rzecz jasna z rodziną, dla starszej córki). Rodzice wychowali sie z psami, więc nie sa laikami w posiadaniu psa w domu, ale obydwoje mieli kundelki i na rasach się nie znaja. Myślałam o cocer spanielku, ale n...
    • Ja osobiście musze wszystkich ostrzec przed małzenstwem Aleksandre i Andrieja Komorow z Chorzowa.ul. Pl.Wolności 62/5 tel.(032)209-42-41 Sprzedają psy wszystkich ras(oczywiscie psy tylko w jakims stopniu do danej rasy sa podobne)chore,nie odrobaczone,nie zaszczepione.Każą podpisać jakąś umowe.W gazetach Dziennik zachodni i Gazeta Wyborcza maja sporo swoich ogłoszeń z rożnymi rasami psów.Sama osobiscie kupiłam u nich feralnego chorego psa.Prosze na nich uwazać
    • Witajcie, od miesiąca mam jamniczkę. Obecnie ma ona 12 tygodni i dopiero za tydzień możemy zacząć wychodzić na spacery. Do tej pory suczka załatwiała się w domu na gazety, choć oczywiście zdarzało się też że w innych miejscach. Koleżanka z klatki powiedziała mi że zapach sików czuć na klatce!! Codziennie zmywam podłogę na mokro i jak tylko suczka nasika gazety wyrzucamy. W przedpokoju są płytki, ale zapach sików wszedł chyba w fugi. Ja tego nie czuję za bardzo bo chyba się przyzwyczailiśmy. A...
    • pitbull.strefa.pl/movies/film_idba.html DLA WSZYSTKICH MIŁOSNIKÓW PSÓW TEJ RASY pit bull
    • Witam wszystkich, może macie adres sklepu internetowego z obrożami dla dużych psów?? Mam Tosę i nie wiem gdzie można kupic obrożę na takiego pieska... Czekam na informacje.
    • Od dłuższego czasu zastasnawiam się nad kupnem psa - sznaucera lub owczarka niemieckiego. Mieszkać będę w domku pod miastem z niewielkim ogródkiem. Mam jedno, 14-letnie dziecko. Proszę o radę, na którego psa się zdecydować? Dużo czytałem o obydwu rasach, ale nic nie zastąpi fachowych rad osób, które mają własne doświadczenia z psami tych ras. Bardzo dziękuję za wszelkie wskazania i porady.
    • witam jestem ciekawa czy możecie mi polecić jakieś fajne stronki o psiakach lubię dużo czytać o tych że stworzeniach nawet aktualności co i jak w psim świecie nawet ostatnio znalazłam stronkę z programem psim czyli gdzie i o której jest coś w tv z psiakami!!!!!! SUUUPER NIE SRONKA TO WWW.FITNESSDOG.PL CZEKAM NA INNE ADRESY
    • mieszkam w bloku, niewielkim, położonym pośród domków jednorodzinnych w okolicy lasu i chce kupić psa. Kieruję więc do Was pytanie jaką rasę wybrać? Chxciałabym aby był to pies w miarę spokojny, lubiący dzieci ale też nie głupi ;-) niebardzo znam się na rasach dlatego proszę o pomoc w wyborze :-) pozdrawiam!
    • Witajcie, w zwiazku z tym,ze prawdopodnobnie przeprowadzimy sie do domu zastanawiam sienad rasą, która bylaby odpowiednia dla naszej rodziny. Chciałbym,nie ukrywam,takiego psa, z którym czułabym sie w domu bezpieczna...Moze,żeby postraszył swoim widokiem ,szczeknął...rozumienie??? Jenocześnie,zeby był psem rodzinnym, mam małe dzieci... Myślałmo berneńskim psu pasterskim,ale...one podobno tak łagodne,ze złodzieja nawet poliżą:))) Berneńczyk b. mi się podoba. ma jeszcze jedną zal...
    • znacie moze jakiegos speca od trymowania? najchetniej sznaucerow;) pozdrawiam
    • Hej, Mam Yorka, ma 5 miesięcy. Jaka karmę polecacie? Słyszałem że są różne dla dorosłych, młodych itp. ale nie znam się na tym za bardzo.
    • Witam! Chcialbym zaczerpnac rady ktora rase najlepiej wybrac aby kupic szczeniaka dla starszych ludzi na wsi, aby to byl pies taki podworkowy - stroz, a zarazem przyjaciel no i nie agresywny do swoich bo wiadomo ze pies starszych ludzi tak samo moze atakowac jak dzieci bo widzi nad nimi dominacje. Moje typy to: Bernardyn, Owczarek podhalanski, Golden Retriever... Myslalem jeszcze o owczarku niemieckim ale to sa za duze dominanty. Jakiego byscie dorzucili do tego, albo co sadz...
    • Hej! Marze o rasowym piesku. Interesuja mnie 2 rasy: owczarek niemiecki i labrador. Z jakimi kosztami laczy sie nabycie szeniaka? pozdr.
    • Mam DOga argentyńskiego - proszę o jakieś opinie na jego temat, szczególnie czyjest to rasa bezpieczna do trzymania w domu, czy zdarzają się jakieś nieoczekiwane reakcje, jestem już odrobinę doświadczony w hodowli dużych psów , ale tą rasę mam po raz pierwszy a wziąłem go młodego, ale już dorosłego - 1,5 roczny, poprzedni właściciel się go po prostu chciał pozbyć. Na razie jest miły i sympatyczny, ale ma ogromną siłę....
    • Bardzo chciałabym kupić sobie labradora koniecznie czekoladowego ale nie chcę wydawać na niego kupę siana!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się