polecacie

(34 wyniki)
  • ksiazki.wp.pl/bid,23859,tytul,Kleo-i-ja,ksiazka.html Na razie nie czytałam, ale zamierzam, tym bardziej, ze ponoć prawdziwa. Kotka, moja... "ksywowiczka" ?? Do kupienia w merlinie
  • to bedzie watek w ktorym bedziemy umieszczac info o wetach ktorych polecamy lub nie, bardzo prosze by kazdy post opatrzony byl miastem z jakiego wet pochodzi... latwo bedzie przegladac:) prosze o nie zmienianie tematow:) w kazdym poscie do danego weta wpiszcie komentarze np. z nazwiskami lekarzy itp.
  • A może by sworzyć listę weterynarzy. Tch dobrych, i tych których należy omijać szerokim łukiem. Tylko proszę podawać miasto. Zaczynam: Gdańsk. Dobry ale drogo: Szpital dla zwierząt ul. Łąkowa. Normalnie i dobrze: gabinet na ul. Osiek i gabinet na ul. Łódzkiej p. Małgorzata Soczówka- Frankowska. Lubi koty i to co robi. Nie polecam, zawiodłam się bardzo: lecznica "Amicis" na ul. Elbląskiej.
  • Ja mam teraz drobny żwirek Benek i tak do konca nie jestem zadowolona,nie zbryla się tak super,rozwala sie na mniejsze części, przylepia sie do kuwety i robi sie takie błoto.Zastanawiam sie czy drewniany był by lepszy?
  • wyjezdzamy na 2 tygodnie na zasluzony urlop i w zwiazku z tym Koko tez jedzie na "wczasy" na Grochow. Chcialabym wraz z konieczna kocia wyprawka, wreczyc mamie rowniez najblizsze adresy polecanych lecznic - na "wszelki słuczaj" Czy mozecie polecic mi takowe w okolicach Witolinskiej?
  • Ten z numerem dwa oddam tylko po zażartej walce :) forum.miau.pl/viewtopic.php?t=58403&postdays=0&postorder=asc&start=0
  • Kupilam taki "szuwaks" do odkazania zwirku w kuwecie. Jest w plastikwoej butelce, w formei proszku. Po zalatwieniu przez kota grubszych spraw i oczyszczeniu kuwety, biore i posypuje, po czym mieszkam zwirek. Brak zapachu, brak niczego, do tego zaczyna sie rozchodzic sie zapach czystosci. Szczerze polecam, o ile ktos uzywa normalnego zwirku, a nei silikonowego czy drewnianego...
  • Jak już wiecie, mam kota. zamierzam z nim trochę podróżować więc potrzebuję kupić transporterek. Moje poprzednie kocurki miały wiklinowy ale wyłamywały notorycznie stalową kratkę więc nie za bardzo chciałabym kupować taki sam. Myślałam o takim typu "kuferek", z tkaniny, zamykany na suwaki. coś w tym stylu jak ten z animalii : animalia.pl/produkt,12900,50,Trixie_Torba_Tbag_nylonowa_mała.html Ma ktoś cos podobnego? jak się sprawdza takie cudo? a może lepiej kupić taki z tworzywa?
  • Chodzi o prezent (swoje koty juz mam i to nierasowe) dla samotnej osoby. Musi to byc kot-przytulak, jakis fantastycznie przymilny i towarzyski! Dzieki z gory.
  • Kupiłam naszej Kini drapak (nic specjalnego ,taki zwykły ,płaski) ,żeby nasz dywan zostawiła w spokoju ,ale ona nie bardzo się nim przejmuje.Tak pomyslałam,że może jak by go popsikać kocimiętką w spreju to może raczy na niego spojrzeć przychylnie . Dobry pomysł czy strata pieniędzy ?
  • Pomyślałam, że warto wymienić się doświadczeniami w tym zakresie. Osobiście najczęściej robię zakupy: karmy, żwirki itp. dla mojej Feli przez internet. Do tej pory koszystałam z www.animalia.pl - było ok. Macie może jakieś swoje ulubione sklepy, które warto polecić. Jestem na etapie przeszukiwania internetu w tym zakresie, chciałabym znaleźć stałego dostawcę, który będzie rzetelny i oczywiście będzie miał konkurencyjne ceny. Czekam na Wasze propozycje :-)
  • Przejrzałam kilkadziesiąt linków n/t i jestem w kropce. Na tylu nie zamieszczę, czy możecie mi wskazać najpewniejsze, tzn. takie, na które wchodzi dużo ludzi i gdzie jest najmniejsze ryzyko trafienia na handlarza skórkami czy hodowcę węży :/ Nie mogę niestety zatrzymać Zelmerka, nie znalazłam chętnych wśród znajomych, a nie chcę wydawać malucha w niepewne ręce.
  • Witajcie. Chciałabym wziąć kotka jeno nie wiem, czego właściwie taki kot wymaga - chodzi mi o rzeczy materialne oczywiście. Kuweta+piasek, ok, ale jaki piasek? Co polecacie? Czy oprócz tego powinnam kupić coś jeszcze?
  • Jestem z Wroclawia ,kotke mam od miesiaca,szukam dobrego wet.zeby byla pod stala jego opieka.Chce zrobic badania,bo moze wysterylizuje kotke,ale ona ma ok. 8-10 lat wiec nie wiem czy nie ma przeciwwskazan.Gdzie mam z nia pojsc.
  • Pytanie jak w temacie. Koteczka bardzo wybredna...
  • Drogie warszawianki (i warszawiacy) - pomóżcie forumowiczowi znaleźć dobrego lekarza, bo ten obecny jest nieco podejrzany. Tutaj wątek z forum weterynaria: forum.gazeta.pl/forum/w,525,107598551,107704127,Re_Choroba_dziasel_u_kota.html
  • Do tej pory karmiłam koty w/w karmami + puszki Animondy ale muszę wprowadzić cięcia finansowe :-( i zejść na coś nieco tańszego. Oczywiście nadal zależy mi żeby to było przyzwoite żarełko bo karmy w których jest 4 % mięska są dla mnie bez sensu. Wiem, że producentów jest od groma i ciut ciut więc zwracam się do was kociarze o polecenie czegoś sensownego, jakoś nie mam energii (ach ta zima) żeby wertować skład wszystkich karm. Sami wiecie najlepiej co wasze futra jedzą z ochotą, a na co ni...
  • Witam Wszystkich! Szlag mnie trafia bo okazuje się, że kolejny sklep w internecie okazuje się nieuczciwą, nieprofesjonalną i olewającą klienta firmą nastawioną tylko na zysk (najpierw KrakVet teraz zooplus: obie szczerze odradzam)! PROSZĘ, może macie namiar na tradycyjną stacjonarną, dobrą i tanią hurtownię we Wrocławiu albo aktualnie uczciwy i kompetentny sklep w sieci? Będę bardzo wdzięczny za konkretne namiary. Pozdrawiam!
  • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=30244044
  • Witam serdecznie i bardzo dziękuję za dostęp do forum. Będę zmuszona często korzystać z Waszej pomocy i mam nadzieję, że mogę na nią liczyć. Przygarnęłam dwa koty i nie bardzo wiem co z nimi robić. Kotka ma ok 9 lat a kotek ok 1 roku. Kotka jest wysterylizowana, kocurek nie. Jeśli zdecyduję, że koty u mnie zostają kota oczywiście wysterylizyję. Mam parę pytań: 1. Co im dawać jeść? Na razie wszystko co im dawałam im nie smakowało (puszki kitiketa z ryżem, kurczaka z ryżem, mrożone...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się