polonia

(16 wyników)
  • ktoś powiedział kiedyś na tym forum ze Polonia nie istnieje wiec mam nadzieje ze ten ktos przekonał sie ze jest jednak troszeczke inaczej... . nie pochwalam azchowania Polonii tym razem!! ale jesli chodzi o strone kibicowania moja ukochana Polonia pokazała ze umie sie przejechac nawet na 5 lige!
  • w chełmnie tylko polonia!!
  • 19 czerwca, sobota 16.00 stadion chełmiński. Chełminianka Chełmno - Polonia Bydgoszcz. Już w tą sobotę mamy szansę awansować do IV ligi. Jeżeli wygramy, awansujemy ! Takiego meczu w Chełmnie długo może nie być. Pomóżmy naszym zawodnikom w tym ważnym meczu. Na ten mecz konkretnie mobilizują się kibice. Przewidziana jest oprawa. Zapraszamy wszystkich do młyna, sektor I. Po prostu musisz w tym dniu z nami być. Obecność OBOWIĄZKOWA. Dzięki głośnemu dopingowi, zawodnikom będzie grało si...
  • Ja obstawiam,ze wygramy 2-1,szkoda tylko ,ze Bary pauzuje w pierwszej kolejce.
  • Witam Jeżeli Jesteś Prawdziwym Kibicem APATORA jedz z Nami na DERBY POMORZA BKS POLONIA - KS APATOR TORUŃ Zbiurka w dniu meczu ( tj. 3 lipca 2005 ) godzina 15:30 Dworzec Głowny Odjazd pociągu godzina 15:51 P.S. Dojazdu takowego do Torunia to nie ma ale jeżdzi tam dużo autobusów PKS i jeżli masz chęc serdecznie zapraszamy !! Rozkład jazdy można znaleść na www.pks.torun.com/ lub doejechać na włąsny...
  • Polonia Bydgoszcz-Chelminianka 1-2(1-2) bramki;Szulc Adam -6,13 min.Druga bramka bezposrednio z rzutu roznego!!!!Sklad;Orczykowski- Kwella,Pawski,Goclik,Baranowski,Szulc,Gburczyk,Olewniczak,Chmarzynski,Janowski ,Wisniewski(70 min Cygan)
  • No i macie ,wielka Legia zostala pokonana na samym poczatku ligi, a podobno predyspozycje na mistrza :)
  • jak myslicie kto wygra apator czy budlex polonia!??? ja osobiscie stawiam na budlex...
  • Jeśli będzie ktoś znał wynik niech pisze!!!
  • 20 Maja tj. środa o godzinie 17 na chełminskim stadionie swoj mecz rozegra Chełminianka z druzyna z Bydgoszczy....Chyba nie trzeba nikogo namawiac do przyjscia na ten bardzo wazny mecz. Przewidziana jest oprawa ,zapraszamy wszystkich do mlyna ,wspomozmy naszych graczy glosnym dopingiem.Zbiorka zorganizowanej grupy kibicow KS-u o godzinie 16 na chelminskim amfiteatrze.Dla nas jest wstep wolny oczywiscie... .Zabierajcie swoich znajomych obecnosc obowiazkowa kazdy musi przyjsc na ten mecz!...
  • Wkońcu docezkalismy sie zwycieństwa naszych piłkarzy na własnym boisku z zespaołem z którym na inalguracij rozgrywek sezonu 07-08 przegraliśmy aż 0-10.Dzis widac było że cały zespół podszedł do meczu bardzo skoncentrowany i nie było widac żadnej różnicy miedzy pozionami między nimi.Wynik mógłby byc wyższy tylko sedziowie w kulki lecieli:boczny widział chyba z 3 spalone gdzie ich nie było.Caly zespol nalezy pochwalic i podziekowac im za ambicje i chęc walki.
  • BYŁ SUPER KLIMAT OD STRONY PRZECIWLEGŁEJ DO GŁÓWNEJ TRYBUNY.BYLE TAK DALEJ
  • Wygrali ale nie wiem kto strzelił
  • Po wczorajszej przegranej(czwarta z rzędu)gramy z silnym zespołem z Bydgoszczy.Na dzisiejszy dzień remis wziołbym w ciemno ,bo po formnie jaki prezentuje nasz zespół nie można się spodziewać dobrego wyniku
  • 16:30 przybądźcie i trzymajcie kciuki za naszych chłopaków ja na pocieszenie ostatnich porażek obstawiam 2:1 i tego sie trzymam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się