Dodaj do ulubionych

Święta Bożego Narodzenia

IP: 91.218.156.* 13.11.15, 21:16
Witam serdecznie, rozważamy z mężem wyjazd do Zakopanego na święta Bożego Narodzenia, chciałabym zapytać czy Zakopane (karczmy, restauracje,atrakcje) funkcjonują w święta? czy wszystko jest pozamykane, a co otwarte to już dawno zarezerwowane. Z góry dziękuję :-)
Obserwuj wątek
    • pawel_8585 Re: Święta Bożego Narodzenia 31.03.16, 10:32
      Okres Świąt Bożego Narodzenia w Górach to szczyt sezony turystycznego więc napewno wszystko będzie otwarte :)
    • g35 Re: Święta Bożego Narodzenia 14.09.16, 19:14
      Witam wlasnie wybieram sie w swiet mam to samo pytanie czy sa otwarte karczmy ,restauracje w swieta ? a moze ktos byl i poleci gdzie mozna spedzic milo wigilie
      • dunajec1 Re: Święta Bożego Narodzenia 15.09.16, 02:52
        Sicko bedzie zaparte, nie wiycie ze teros zodnyf handlof nie bedzie? Po kiego grziba fcecie przijezdzac.
        • Gość: bacacozawraca Re: Święta Bożego Narodzenia IP: *.dynamic.chello.pl 15.09.16, 20:47
          Wszystko zamknięte sklepy, karczmy ino kościoły otwarte. Trzeba wieźć wałówkę albo polować na swistaki i niedźwiedzie. Jak śniegu nie ma to jeszcze korzonki można wygrzebać;)
          • g35 Re: Święta Bożego Narodzenia 19.09.16, 22:26
            Gość portalu: bacacozawraca napisał(a):

> Wszystko zamknięte sklepy, karczmy ino kościoły otwarte. Trzeba wieźć wałówkę a
            > lbo polować na swistaki i niedźwiedzie. Jak śniegu nie ma to jeszcze korzonki m
            > ożna wygrzebać;)
            A tak serio to ma ktos cos mondrego do powiedzenia jestem na forum gazeta pl 12 lat ale takich idiotycznych postow nie widzialam !
            • Gość: Zelki Re: Święta Bożego Narodzenia IP: *.f11.com.pl 26.09.16, 13:26
              Witaj,
              Też wybieramy się do Zakopanego w okresie Świąt, karczm oferujących wieczerze wigilijną jest bardzo dużo my raczej szukamy fajnej restauracji do której można przyjść już po całym tym zamieszaniu wigilijnym...na grzańca i zjeść co nieco . Na razie nic nie znalazłem...ale szukamy..
              • g35 Re: Święta Bożego Narodzenia 17.10.16, 21:49
                Hey jak znajdziesz cos do daj znac ,moze tez rozwaze taka opcje .
    • kasiamelasia Re: Święta Bożego Narodzenia 19.09.16, 22:59
      Dwa lata temu bardzo nam się podobało u Pani Halinki przy ulicy Paryskich. Niestety "podniosła się z cena"...szkoda, ....sama wypatruję korzystnej dla mnie oferty, i na chwilę obecną niczego w Zakopanem jeszcze nie znalazłam. 3lata temu byliśmy na Krzeptówkach...pięęęęękneee widoki!!!!!!! Wigilia w Siuchajsko.....było ok... ale..... cóz...trudno każdemu dogodzić :-) do wyciągu bardzo blisko, wtedy nasz 3latek miał pierwszy raz w życiu narty na nogach i był przeszczęsliwy,,,,a my razem z nim!!!!! Niestety kwatera do niczego. W tym roku jeśli finanse pozwolą także chcemy jechać na swięta w góry...niestety tylko okres świąt Bożego Narodzenia wchodzi w grę, bowiem mąż pracuje w delegacji i nie ma innej opcji! Myślałam o Gliczarowie Górnym, Poroninie ...... a najbardziej chciałabym do Zakopanego!!!! :-)
      • g35 Re: Święta Bożego Narodzenia 21.09.16, 20:23
        ufff wreszcie ktos normalny dziekuje kasiamelasia :) ja juz wybralam apartament na ulicy Jagielonskiej 33 apartament pod giewontem w budynku gorace zrodla ...mowisz ze Siuchajsko bylo tylko ok dzieki bo bralam pod uwage .. moja najmlodsz corka wlasnie ma 3 lata i fajnie bylo by zobaczyc jak ma ubrane narty ,musze dodac ze moje dzieci nigdy nie widzialy sniegu bo tu gdzie mieszkam poprostu nie ma sniegu . Napisz prosze na co powinnam zwrocic uwage szukajac fajnej karczmy na kolacje wigilijna ,chcialabym poczuc klimat swiat w gorach .pozdrawiam
    • takarolina00 Re: Święta Bożego Narodzenia 29.09.16, 15:09
      pozamykane?? oj nie :) okres świąteczny to mimo wszystko duży zarobek dla lokali gastronomicznych. w tamtym roku spędzaliśmy święta w hotelu nosalowy dwór, ludzi było naprawdę sporo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka