Dodaj do ulubionych

Weekend w zakopanem

IP: *.play-internet.pl 05.09.17, 13:32
Wybieram sie do zakopanego jednak czasu na zwiedzaaiie będę miała niewiele. W jeden dzien od 14 a w drugi od rana do 13. Czy moze mi ktos polecic w miare krotka trase do przejscia ? Idac na nogach od Krupówek? Lub jakies fajne miejsca czy restauracje z klimatem ktore mozna odwiedzić?;)
Obserwuj wątek
    • kasia.trawinska Re: Weekend w zakopanem 08.12.17, 08:59
      Jak szukasz restauracji w Zakopanem, to koniecznie sprawdź Halkę na Zaruskiego (w budynku Hotelu Aries) :) My tam byliśmy ze znajomymi na początku listopada i wszyscy stwierdziliśmy, że to chyba najlepsza restauracja w jakiej jedliśmy. Propozycje dań są raczej z wyższej półki, ale można tez zjeść burgera, steka albo makaron. Ja jednak jestem fanką dzika, którego tam jadłam ;) Restauracja jest zaraz obok Krupówek, tylko trzeba skręcić w uliczkę przy poczcie - w budynku dawnego Domu Turysty.
    • mariusz8989 Re: Weekend w zakopanem 27.03.19, 15:26
      A macie już noclegi? Ważne żeby były blisko wszystkiego czyli w centrum Zakopanego, blisko Krupówek - sprawdźcie sobie Pensjonat Adria - www.adriazakopane.pl
    • michalplaska22 Re: Weekend w zakopanem 23.11.21, 17:12
      Polecam odwiedzić Bacówkę Zakopiańczyk, jeśli ktoś chce spróbować pysznego oscypka na pewno znajdzie coś dla siebie!
      • krzy-czy Re: Weekend w zakopanem 06.02.22, 16:33
        TY CHYBA PIERDOLCA DOSTAŁEŚ Z TĄ BACÓWKĄ.
    • Gość: chmiel Re: Weekend w zakopanem IP: *.10.70.83.ipv4.supernova.orange.pl 14.08.23, 08:53
      Gubałówka youtu.be/XXMcseFYTLs

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka