miasto.mania 13.04.16, 16:56 guzik przestał działać, w ogóle nie reaguje. znacie jakiś godny polecenia serwis, który ogarnia iphony?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_h Re: problem z iphonem 18.04.16, 20:28 w Zakopanem to raczej bym nie serwisował, najbliższy autoryzowany serwis jest chyba w Krakowie... Odpowiedz Link Zgłoś
anna.matyj79 Re: problem z iphonem 21.04.16, 13:05 w Krakowie jest horrendalnie drogi iSpot, ja wysyłam sprzęt kurierem do autoryzowanego serwisu ESPO w Warszawie, jeszcze nigdy mnie nie zawiedli, wszystko sprawnie, profesjonalnie i w krótkim czasie (często niecały tydzień z kurierem wte i wewte) i przede wszystkim nie ogołocą kieszeni jak inne autoryzowane serwisy Odpowiedz Link Zgłoś
miasto.mania Re: problem z iphonem 24.04.16, 10:35 dzięki za odpowiedź. a nie wiesz na jaką kwotę miałabym się mniej więcej przyszykować?? Odpowiedz Link Zgłoś
anna.matyj79 Re: problem z iphonem 24.04.16, 12:59 nie wiem, każda usterka ma inny cennik, sprawdź ich stronę www.espo.com.pl albo zadzwoń do nich i najlepiej zapytaj u źródła ;) Odpowiedz Link Zgłoś