pora

(5 wyników)
  • Przez 2 m-ce brałam Yasmin. Czułam się jak kobieta w fazie klimakterium. Uderzenia gorąca, mdłości, bóle głowy, mega rozdrażnienie, bóle nóg itp. Jednym słowem - tabletki nie dla mnie. Lekarz zalecił mi Yasminelle. Czy któraś z Was przechodziła z Yasminum na Yasminelle? Jakie są wasze odczucia? I tak się zastanawiam: czemu nazwy są tak bardzo do siebie podobne? Czy te tabletki bardzo się od siebie różnią? Jakoś wątpie w to, że po yasminelle będę się lepiej czuć :-(
  • wiem ze jest osobny temat o diane35,ale obawiam sie ze nikt nie zauwazy tam mojego pytania;) otoz czy zawsze trzeba brac o tej samej godzinie(wiem ze jak sie zapomni to mam 12h ale czy bedzie bardzo zle jak raz wezme o 12 a drugi raz np o 14? to moje pierwsze pigulki/testosteron za wysoki/i dlatego wole zapytac
  • biore tabletki antykoncepcyjne harmonet.zawsze dostawałam okres 4 dnia przerwy.a w tym miesiacu dostałam juz 3 dnia.czy okres powinien byc zawsze w tym samym dniu????z góry dzieki za odpowiedzi
  • Mam pytanie, być może z powodu moich początków z tabletkami trochę głupie. Ale dlatego właśnie proszę bardziej doświadczone koleżanki o pomoc ;)) Pytanie dotyczy czasu zazywania pigułek. Na ulotce jest napisane "codziennie o tej samej porze". I mój problem polega na tym co oznacza "ta sama pora"? Czy musi to być jedna, określona godzina co do minuty? Czy można zażywać je np miedzy 20 a 21? Ja zażywam w godzinach 15:55 - 16:05. Raz zdażyło mi się zażyć o 16:40, a następny dzień o 16:10,...
  • moze to glupie pytanie:) ale pytam skoro do tej pory bralam tabletke o 19 tzn. ze od dzis mam brac o 20? tzn. ze co 24h? uwzglednic zmiane czasu czy nie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się