pora

(4 wyniki)
  • Witam, mam pytanko - czy na przekąskę mogę zjeść np serek wiejski, czy jakiś mały deserek (np ptasie mleczko), czy to musi być coś małego... Bo ja powiem szczerze żadnej z przekąsek które do tej pory widziałam były proponowane za bardzo nie luibię :| Za to uwieliam deserki - nawet te dietetyczne! Jestem uzalezniona od smaku słodkości! CZasem po jedzeniu gdy nie zjem czegoś słodkiego czuję sie cały czas głodna :| To juz chyba choroba :P P.S. na diecie już 3 dzień i ok 1,5 kg mniej...
  • No to i ja oficjalnie dolacze do plazowiczek. Przede mna sporo do zrzucenia a zaczela wczoraj: Waga wyjsciowa - 84,8 a docelowa 68 (jak to napisalam, to wydaje mi sie jeszcze mniej realne, niz jak tylko sobie to obmyslalam). Po dwojce dzieci i milosci do slodyczach pozostalo mi wlasnie te 15 kilo! Bylam juz na SB przed swietami, 1 faze zakonczylam jakies -5kg, w drugiej jeszcze 2 ubylo...a potem swieta, sylwester i czas urodzin w naszej rodzinie.... i wrocilo z hukiem! Dodam, ze ...
  • witam wszystkich! jestem dzis 4 dzien na diecie - I faza. jem sniadanie, 2 x przekaski, lunch i obiad czyli w sumie 5 posilkow w ciagu dnia. niestety miedzy glownymi posilkami a nawet w godzine po przekasce jestem dalej glodna :-( i teraz moje pytanie do bardziej doswiadczonych w tej diecie: czy jesli dopada mnie glod to moge jesc (oczywiscie dozwolone produkty) czy powinnam zaczekac na pore mojego kolejnego posilku??? bo jezeli zaczne jesc to obawiam sie ze moje posilki z 5x dz...
  • Grill?(5)

Od 3 miesiecy jestem na plazy. Scvhudłam 10 kilogramów i tyle chciałam, jestem bardzo zadowolona. do tej pory radziłam sobie doskonale z trzymaniem sie diety, ale do tego momentu. Uwielbiam jedzenie z grilla. Moze któras z Was kochane plażowiczki ma jakies przepisy na grillowanie przystosowane do naszej diety??? P.S. Mimo goraca nie skusiłam sie na lody, ale niestety dałam sie namówic na kawe mrożona z gałka loda, nie zjadłam gałki tylko wypiłam kawke, ale mimo to było to bardzo słodkie, jes...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się