Forum Kobieta Porady domowe
ZMIEŃ
      poradnik domowy

poradnik domowy

(11 wyników)
    • To jest moja trzecia próba otrzymania informacji!!!!!! Chodzi o prenumeratę PD. Mam ją wykupioną na rok (za 39,- zł).i dostaję jedynie ekstradodatek w postaci książeczki (ostatnio o kuchni śląskiej). Jestem ciekawa w jaki sposób mogę otrzymać dodatki w postaci płyt CD. W zeszłym roku wszystkie były dodawane do danego numeru, w tym roku nie! Jeżeli byłabym zainteresowana jakimś CD to czy muszę kupić PD w kiosku i zrezygnować z prenumeraty? Jeżeli teraz nie otrzymam jakiejś informacji to ...
    • Jakiś miesiąc nie wchodziłam na to forum, bo byłam na wakacjach. Teraz zaglądam na dział Poradnik Domowy i co zastaję? Jakieś artykuły, które według mnie w ogóle nie pasują do tego działu. Na przykład co wątek pod tytułem: "Sprawdź swój iloraz seksualności", albo "Wkładka domaciczna uwalniająca hormony (Mirena)" mają wspólnego z domowymi poradami?? Czy ktoś mi może wytłumaczyć, skąd pomysł, żeby z takiego fajnego działu jak Poradnik Domowy zrobić jakiś "worek na śmieci", gdzie znajduj...
    • W ostatnim numerze Poradnika jest wkładka z ofertą puzzli Castorland. Można kupić wysyłkowo. Pomyślałam, że to rozwiązałoby problem kilku prezentów świątecznych. Nie wiem tylko, czy produkt tej firmy jest dobry. Może ktoś się już z nim spotkał i może polecić. Co sądzicie? Wzory w katalogu śliczne.
    • Czy nie zastanawia was to, że tak obrzydliwie wręcz wiesza się psy na naszym obecnym prezydencie? Czy nie jest zastanawiające to, że media do tego typu opinii się bardzo dokładają? Aż rzygają nienawiścią... Czy nie jest to przypadkiem kara, za to, że obecny rząd komuś dobrał się skutecznie do tyłka i to ich aż tak okrutnie wkurzyło. Widać to na łamach naszej prasy i TV (I WYDAJE SIĘ TO NIEKTÓRYM ZA SZCZYT DEMOKRACJI). A prosty ludek łyka to, co im przedstawiają media zupe...
    • Jaki sens mają przedruki Poradnika DOmowego do GW? przecież to inny "target" jak ładnie po polsku mówią ludzie związani z reklamą...
    • Witam Miałem pecha, płyta z "Francuskim Pocałunkiem" jaka mi przypadła jest uszkodzona, przerywa, przeskakuje tak, że nie można obejrzeć filmu. Dzisiaj kupiłem drugi egzemplarz grudniowego "Poradnika Domowego". Niestety, również ta płyta jest uszkodzona. To chyba nie jest mój pech tylko wada "wrodzona" całej serii płyt. Mam teraz dwa Poradniki i dwie niesprawne płyty. Filmy odtwarzam na stacjonarnym odtwarzaczu DVD. Z innymi filmami, które mam nie ma problemu. Niektóre moje ...
    • ...w sprawie tematyki mojego ulubionego forum - Poradnik Domowy. Stanowczo protestuję przeciwko umieszczaniu na tym forum wszelkiego typu tematów dotyczących innym przeżyć foruomwiczów i forumowiczek. Orgazmom i stymulacjom pośród zup, bigosów i ciastek mówię stanowcze NIE! Wszystkich forumowiczów-seksowiczów upraszam o stworzenie sobie swojego odrębnego portalu i wyżywanie się tam do woli. Też tam pewnie będę zaglądać, ale tylko wtedy gdy będę chciała poczytać w tym temacie. Kto jest z...
    • Witam,Bardzo lubie czytac Poradnik Domowy,bo to madra,ciekawa gazetka za niewielkie pieniadze.Jutro na pewno kupie w kiosku,,Serdecznie pozdrawiam redakcje...Poradnika.Magda-tutka,
    • Jakie są wyniki tego plebiscytu?
    • ja mam to szczescie ze mam orgazm za kazdym razem (nie powiem ze ma na to wplyw moj facet bo specjalnie dla mnie powstrzymuje sie przed wytryskiem - u mnie trwa to nieco dluzej niz u niego) ale osiagam go tylko w jednej pozycji: na jezdzca... czemu sie tak dzieje? czemu nie dochodze w innych pozycjach?
    • Cierzy mnie to ze film jest z lektorem.Tylko szkoda ze tak długo sie "loguje" trwa to ok 1,5 mimuty.Mam nadzieje ze to nie ostatnia płytka gratis do tej gazety

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się