Dodaj do ulubionych

Numer 2/2006

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
Witam,Bardzo lubie czytac Poradnik Domowy,bo to madra,ciekawa gazetka za
niewielkie pieniadze.Jutro na pewno kupie w kiosku,,Serdecznie pozdrawiam
redakcje...Poradnika.Magda-tutka,
Obserwuj wątek
    • Gość: EWA Re: Numer 2/2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      wITAM PAŃSTWA, ZAKUPIŁAM PORADNIK DOMOWY NR 2 Z PŁYTĄ, NIESTETY PŁYTA NIE
      DZIAŁA, JESTEM Z TEGO POWODU BARDZO ROZCZAROWANA, PROSZE NAPISAC CZY JEST
      MOZLIWOŚC WYMIANY PŁYTY, NA INNĄ
      pOZDRAWIAM
      • Gość: AnkaK Re: Numer 2/2006 IP: *.enterpol.pl 20 lat temu
        A ja przestałam kupować Poradnik Domowy gdyż większość stron zajmują reklamy,a
        artykuły zamieszczane w piśmie są coraz mniej ciekawe.Nie odpowiada mi również
        zamieszczana tam moda - nie moda?Poza tym prezentowane w Poradniku kosmetyki są
        bardzo drogie.
    • Gość: Kama Re: Numer 2/2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Prenumeruję PD od kilku lat. Lubię czytać to czasopismo, bo ma urozmaicone
      artykuły! Teraz jestem w kropce! Prenumerowane czasopismo dociera do mnie tylko
      z ekstradodatkiem (jest to prenumerata za 39,- zł.),a co zrobić, żeby otrzymywać
      również dodatek w postaci płyt CD? Mam zrezygnować z prenumeraty i kupować PD w
      kiosku? Pisałam już e-maila do Działu Prenumeraty z tym zapytaniem, ale tam
      traktują chyba takie listy jak spam i wyrzucają do kosza bo nie dostałam żadnej
      odpowiedzi!
      • Gość: Karimata. Re: Numer 2/2006 IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 20 lat temu
        Ja właśnie tak zrobiłam.Redakcja PD ma w nosie moje listy,więc zrezygnowałam z
        ich prenumeraty i jak chcę to kupuję pismo w kiosku.Taniej mnie wychodzi i
        kupuję dodatek taki jak sama chcę a nie taki jak im podejdzie pod rękę.A
        najczęściej kupuję bez dodatków bo nie są mi potrzebne szajsowate płyty z
        dietami czy inne przepisy.I wychodzi taniej,gdyż w kiosku płacę tylko 2,50.A
        teraz zastanawiam się czy będę nadal to pismo kupować gdyż zrobiło się mało
        ciekawe i jak ktoś napisał przeładowane reklamami.
          Dzięki za odpowiedź! Chyba będę musiała postąpić jak Ty, ale na razie będę
          trochę u....liwa i powielę zapytanie na innych forach Agory :)))))
          • Gość: Karimata Re: Numer 2/2006 IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 20 lat temu
            Ja pisałam e- maile do Redakcji Agory przez pół roku.Nigdy nie otrzymałam od
            nich odpowiedzi.Dopiero zadzwoniłam na ich infolinię (numer na 0 0 800
            ...,znajdziesz go na końcowych stronach pisma)I tam od miłej(naprawdę!)pani
            dowiedziałam się co mam robić w przypadku reklamacji.
              Dzięki za informację!!!!Pozdrawiam!
      A jednak odpowiedź na maila z Działu Kolport. dostałam. Dziękuję!
      • Gość: Karimata Re: Numer 2/2006 IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 20 lat temu
        To jesteś szczęściara,bo ja czekam na odpowiedż już ponad pół roku.
    • Gość: Jędrek Żółw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Przykre, ale redakcja publikuje wypowiedź weterynarza, który ma przestarzałe wiadomości.
      Żółw stepowy powinien być karmiony WYŁĄCZNIE roślinami, to raz.
      SAŁATA musi być wyłączona z diety żółwi (Zawiera związki "wypłukujące" wapń z organizmu żółwia).
      Jajka, ser, karma dla kotów to pomyłki z dość dawnych czasów.
      Polecam wizytę na www.terrarium.com.pl dużo opisów i forum, na którym wypowiadają sie ludzie zajmujący sie gadami zawodowo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka