Gość: tutka,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Witam,Bardzo lubie czytac Poradnik Domowy,bo to madra,ciekawa gazetka za niewielkie pieniadze.Jutro na pewno kupie w kiosku,,Serdecznie pozdrawiam redakcje...Poradnika.Magda-tutka, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: EWA Re: Numer 2/2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu wITAM PAŃSTWA, ZAKUPIŁAM PORADNIK DOMOWY NR 2 Z PŁYTĄ, NIESTETY PŁYTA NIE DZIAŁA, JESTEM Z TEGO POWODU BARDZO ROZCZAROWANA, PROSZE NAPISAC CZY JEST MOZLIWOŚC WYMIANY PŁYTY, NA INNĄ pOZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnkaK Re: Numer 2/2006 IP: *.enterpol.pl 20 lat temu A ja przestałam kupować Poradnik Domowy gdyż większość stron zajmują reklamy,a artykuły zamieszczane w piśmie są coraz mniej ciekawe.Nie odpowiada mi również zamieszczana tam moda - nie moda?Poza tym prezentowane w Poradniku kosmetyki są bardzo drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Numer 2/2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Prenumeruję PD od kilku lat. Lubię czytać to czasopismo, bo ma urozmaicone artykuły! Teraz jestem w kropce! Prenumerowane czasopismo dociera do mnie tylko z ekstradodatkiem (jest to prenumerata za 39,- zł.),a co zrobić, żeby otrzymywać również dodatek w postaci płyt CD? Mam zrezygnować z prenumeraty i kupować PD w kiosku? Pisałam już e-maila do Działu Prenumeraty z tym zapytaniem, ale tam traktują chyba takie listy jak spam i wyrzucają do kosza bo nie dostałam żadnej odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karimata. Re: Numer 2/2006 IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 20 lat temu Ja właśnie tak zrobiłam.Redakcja PD ma w nosie moje listy,więc zrezygnowałam z ich prenumeraty i jak chcę to kupuję pismo w kiosku.Taniej mnie wychodzi i kupuję dodatek taki jak sama chcę a nie taki jak im podejdzie pod rękę.A najczęściej kupuję bez dodatków bo nie są mi potrzebne szajsowate płyty z dietami czy inne przepisy.I wychodzi taniej,gdyż w kiosku płacę tylko 2,50.A teraz zastanawiam się czy będę nadal to pismo kupować gdyż zrobiło się mało ciekawe i jak ktoś napisał przeładowane reklamami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Numer 2/2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Dzięki za odpowiedź! Chyba będę musiała postąpić jak Ty, ale na razie będę trochę u....liwa i powielę zapytanie na innych forach Agory :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karimata Re: Numer 2/2006 IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 20 lat temu Ja pisałam e- maile do Redakcji Agory przez pół roku.Nigdy nie otrzymałam od nich odpowiedzi.Dopiero zadzwoniłam na ich infolinię (numer na 0 0 800 ...,znajdziesz go na końcowych stronach pisma)I tam od miłej(naprawdę!)pani dowiedziałam się co mam robić w przypadku reklamacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Numer 2/2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Dzięki za informację!!!!Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Numer 2/2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu A jednak odpowiedź na maila z Działu Kolport. dostałam. Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karimata Re: Numer 2/2006 IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 20 lat temu To jesteś szczęściara,bo ja czekam na odpowiedż już ponad pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Żółw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Przykre, ale redakcja publikuje wypowiedź weterynarza, który ma przestarzałe wiadomości. Żółw stepowy powinien być karmiony WYŁĄCZNIE roślinami, to raz. SAŁATA musi być wyłączona z diety żółwi (Zawiera związki "wypłukujące" wapń z organizmu żółwia). Jajka, ser, karma dla kotów to pomyłki z dość dawnych czasów. Polecam wizytę na www.terrarium.com.pl dużo opisów i forum, na którym wypowiadają sie ludzie zajmujący sie gadami zawodowo. Odpowiedz Link Zgłoś