Gość: Fan DVD i VCD IP: *.bmj.net.pl 23 lata temu Cierzy mnie to ze film jest z lektorem.Tylko szkoda ze tak długo sie "loguje" trwa to ok 1,5 mimuty.Mam nadzieje ze to nie ostatnia płytka gratis do tej gazety Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: keana Re: Numer 12/2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23 lata temu Kupilam "Poradnik" miedzy innymi ze wzgledu na film. Niestety jakiez bylo moje rozczarowanie gdy film zamiast sie uruchomic zawiesil mi komputer.Probowalam kilka razy. Efekt? Zerowy. Albo nastepuje zamkniecie programu albo wyskakuje komunikat: w napedzie nie ma plyty". Niestety ani w gazecie ani na opakowaniu filmu nie ma adresu, na ktory mozna zwrocic (wymienic) uszkodzona plyte. Bardzo sie rozczarowalam. Szkoda, ze w taki sposob wyciaga sie od czytelnikow pieniadze (gazeta bez plyty jest tansza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozczarowany! Re: Numer 12/2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23 lata temu Dokonałem zakupu waszego tygodnika tylko ze względu na płytę DVD. Niestety płyta okazała się wadliwa i już wyleciała przez okno. Nie wiecie nawet jak pięknie szybowała z 15 piętra. Myślę, że było to jeszcze bardziej ekscytujące widowisko niż sam film. Gratuluję Redakcji marketingowego sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.poradnika Re: Numer 12/2003 23 lata temu Hej Przepraszamy wszystkie osoby, które otrzymały uszkodzoną płytę. Nasz dział promocji już zareklamował to u producenta, każda wadliwa płyta będzie wymieniona - przyślijcie płytę na adres Poradnik Domowy, ul. Czerska 8/10, 00-732, Warszawa, koniecznie z dopiskiem Dział Promocji i podajcie swój dokladny adres. Płyta będzie sprawdzona i jeśli faktycznie będzie uszkodzona przyślemy nową, dobrą. Warto jednak upewnić się czy komputer, w którym próbujecie odtwarzać płytę jest przystosowany do odtwarzania takich płyt. jeszcze raz przepraszamy i serdecznie pozdrawiamy redakcja Poradnika Domowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia M. Re: Numer 12/2003 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23 lata temu Mam płytę z filmem, ale nie mogę go obejrzeć. Płyta jest do du... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Numer 12/2003 IP: 151.92.176.* 23 lata temu A ja kupiłam to badziewie w TESCO i plyty w nim NIE BYŁO!!!!!! BOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Numer 12/2003 IP: *.lubin.dialog.net.pl 23 lata temu W hipermarketach płyty i inne gratisy do gazet są wyjmowane, bo ludzie je kradną. Możesz je odebrać w punkcie wydawania gratisów po okazaniu paragonu, ale jak ktoś nie myśli... Odpowiedz Link Zgłoś