Forum Regionalne Śląskie Zabrze
ZMIEŃ
      poszkodowany

poszkodowany

(4 wyniki)
    • Czy ktoś z was wie jaki jest stan poszkodowanych w wypadku , który miał miejsce w piątek 30.11.2012 na pasach napzeciw Kauflanda ?Wyglądało bardzo groźnie?
    • Zastanawiam się nad zarejestrowaniem Stowarzyszenia poszkodowanych przez Urząd Miejski w Zabrzu. Zwykły mieszkaniec Zabrza w sporze z tym całym aparatem urzędniczym magistratu jest bez szans.Urzędnicy nawet jak podejmują krzywdzące dla ludzi decyzje to i tak w "bój" wysyłają radców , adwokatów kancelarii prawniczych którzy reprezentują magistrat.O wielomilionowych kosztach tych usług prawniczych nie wspominając choć i tak opłacane jest to z naszych podatków. A gdyby tak się zorg...
    • Poszukuję ludzi którzy od 1983 do zamknięcia zakładu w 2004 ulegli wypadkowi przy pracy w ZBMD -KOMAG Zabrze .proszę może ktoś zna OSOBY które mają dzięki temu zakładowi rentę i uszczerbek na zdrowiu.proszę pisać i podawać namiary.
    • Kilka lat temu korzystałam z solarium w Zabrzu. Prawdopodobnie było ono zdezynfekowane nieodpowiednim środkiem bo po wizycie zostawiło u mnie trwałe przyciemnione paski na plecach i nogach - tam gdzie stykało sie ciało z solarium. Myślałam, że to się kiedyś wyrówna ale niestety nie. Może spotkało to również kogoś? Jak sobie z tym poradziliście? Proszę o pomoc i info.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się