poszkodowany

(3 wyniki)
  • mam taki moze niewielki problem niemniej nigdy nie mialem takich problemow i zanim zaczne robic jakies kroki w strone sadu chcialem usyszec cos od osob ktore mialy z podobnym przypadkiem do czynienia ale do rzeczy sasiadka z gory zalala mi cale mieszkanie wyjezdzajac za granice nie zakrecila glownego zaworu wody no i pekla rura doprowadzajaca wode do piecyka szczesciem ze ktos u mnie byl w mieszkaniu wszystkie pomieszczenia poza lazienka zostaly zalane (zacieki na scianach) mie...
  • Cofałam i uderzyłam lekko przejeżdżający samochód. Pan spisał wszystkie moje dane i na moim zapewnieniu że zgłoszę to w PZU się skończyło. Na miejsce przyjechała policja, ale nie spisano protokołu i ja nie pisałam żadnego oświadczenia. Jak mam to teraz załatwić w PZU. Pójść tam i powiedzieć że kogoś stuknęłam, ale nie wiem kogo. Czy te dane które ma ten Pan mu wystarczą żeby uzyskać odszkodowanie. Poradźcie jak to załatwić, bo chcę być wobec Niego w porządku i nie chcę być ścigana...
  • We wrześniu miałam wypadek samochodowy. Jechałam na drodze z pierwszeństwem, a na stopie nie zatrzymał się samochód i doszło do zderzenia. Byłam cztery dni w szpitalu, miałam złamany mostek, posiniaczona i jak się później okazało mam wypadnięte dyski szyjne i cały czas boli mnie kręgosłup. Zaraz po wypadku to sprawca wydzwaniał i interesowało go czy wytocze mu sprawe cywilną. W ubiegłym miesiącu wpłyną, skierowany przez prokuraturę, do sądu akt oskarżenia. A ja nie wiem czy wyto...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się