Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      poszkodowany

poszkodowany

(9 wyników)
    • Witam serdecznie! Wparowałem tu za namową mojego sasiada ulubionego. Już straciłęm głowę i się pogubiłem....no ale od początku. Liczę na Waszą pomoc i doradztwo. Jakiś czas temu na podwóku przed moją pracą "zaprawił" mnie swoim peżotem kolega z pracy. Moje autko (Renault Thalia) stało zaparkowane grzecznie. Kolega zaparkowal przede mna. Odjezdzajac wrzucił luz i autko stoczylo sie z malej gorki, przejechalo 5 metrow i zatrzumalo sie na moim...No nie zauważył - tak mówił. Rozum...
    • Generalnie moja sprawa nadal jest w toku. Nie narzekam, chodzę na wszystkie rozprawy mimo że nie muszę. Ale chcę wiedzieć co się dzieje, ciekawi mnie to. No i mam czas, nie każdy ma. A ciągnie się bo? Bo co chwilę ktoś nie przychodzi. A to oskarżony nie doprowadzony z aresztu, a to świadek nie przyjdzie. Jednym z ważniejszych świadków jest poszkodowany. Niestety, od mniej więcej trzech rozpraw nie stawia się. Adres zameldowania w innym mieście, ale jak dzisiaj wygooglowałem studiuje we W...
    • Odradzam polisę oc w link4 dla nie wymagających. We wrześniu 2004 wykupiłem polisę link4 bo było tanio a i tak nie przewidywałem "dzwona". Kiedy zadzwoniłem parę dni temu żeby sprawdzić ile teraz to będzie kosztowało (cały rok), to się wku..łem. Otóż w zeszłym roku minimalnie załapałem się jeszcze na zwyżkę z tytułu wieku <26 ( a zatem + 30%) a ponieważ przez ostatnie 12 mies. nie miałem dzwona w tym roku powinienem uzyskać zniżkę w porównaniu do roku poprzedniego: -30% za w...
    • polskalokalna.pl/wiadomosci/slaskie/zabrze/news/ten-widok-wprawil-policjantow-w-oslupienie,1516794 Takie rzeczy to chyba tylko w naszym kraju się mogą wydarzyć. :)
    • Kto z was wie,że za nieudzielenie pierwszej pomocy ofierze wypadku, można zaliczyć pudło, gdy zostanie udowodnione że ofiara zmarła na naszych oczach. Wyobraźcie sobie wypadek.Jedziecie nocą i nadjeżdżacie do miejsca wypadku.Ktoś rozbił się o drzewo.Zatrzymujecie się i widzicie,że ktoś jeszcze daje oznaki życia.Ale na skutek niewiedzy i złego działania, zamiast ratować, przyczyniacie się do zdonu ofiary.Wtedy prokurator postawi wam zarzut nieumyślnego spowodowania śmierci.Może to z...
    • motoryzacja.interia.pl/news?inf=482439
    • Dzisiaj miałem kolejną rozprawę. Sprawa jest w zasadzie jasna, a ja czekam na wyrok dla sprawców, bo obaj się przyznali, nawet powiedzieli że przepraszają i że w ogóle to źle że tak zrobili. Nie w tym problem. Problem w tym, że rąbnięcie mi auta nie było ich jednym grzeszkiem, mają zarzuty z dwóch innych zdarzeń. A największy problemem jest to, że poszkodowany w jednym z tych zdarzeń już drugi raz nie odbiera korespondencji/nie mieszka pod podanym adresem. Następną rozprawę mam wyznaczoną...
    • Stalem sobie dzis na swiatlach i gadalem przez telefon. Piekne poranne slonce, rzeskie powietrze i czyste, blekitne niebo. Poruszalem sie dolina sluzewiecka w kierunku wyscigow i slatlem wlasnie na skrzyzowaniu z nowoursynowska. A z nowoursynowskiej w lewo skrecal bornowy polun z buda (taki jak karetki, nie ten kombi). No i tak sie czail, prezyl ze jak w koncu wystartowal to przypieprzyl prosto w lanosa, ktory jechal prosto. W pieknym porannym sloncu zaczely fruwac zderzaki i tysiace ...
    • Chłopcy ze Stejtsów nie docenili mocy drzemiącej w polskiej wódce :))) miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35590,4933423.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się