powstrzymany

(4 wyniki)
  • Syn (3 lata) wczoraj wieczorem narzekał na ból gardła. W nocy słyszałam, że ma zatkany nosek, dziś też. Ale kataru nie ma. Więcej żadnych objawów. Naszego lekarza dziś nie ma. Nie poszliśmy do przedszkola. Co zrobić, żeby powstrzymać rozwój choroby? Dziękuję z góry za wszystkie rady.
  • Dziewczyny, potrzebujemy Waszej pomocy. Mój synek od kilku dni ma wysoką temperaturę, której w żaden sposób nie można obniżyć. Do tego straszny kaszel, gigantyczny katar i czerwone gardło. A najgorsze ze wszystkiego są wymioty. Mateusz wymiotuje dosłownie po wszystkim, zarówno po posiłkach, jak i po lekarstwach. Ostatnio prawie nic nie je, nie chce pić, wiec wymiotuje już tylko żółcią. Jest smutny, rozdrażniony, płaczliwy, nie może spać. Nie ma ochoty na zabawę i praktycznie cały dzień ...
  • Witam. Mam pytanko, mój synek (2lata) jest dosłownie zjechany antybiotykami. Na stałe ma zlecony Budesonit Mite i doraźnie Berodual N. Każda infekcja trwa do dwóch tygodni i przebiega z wysoką gorączką. Ostatnio zanim wykaraskaliśmy się z choroby mały przyją dwa antybiotyki. Nie muszę chyba pisać co dzieje się teraz z jego przewodem pokarmowym. Jesteśmy w trakcie badań na robale i drożdeże (nie wiem co z tego wyjdzie bo laboratorium jest do du.... i lepszego u nas nie ma), ale mał...
  • Mojego synka (3,5 roku)boli ząbek. O plombowaniu w ogóle nie ma mowy, synek nie wysiedzi tyle z otwartą buzią. Czy zalapisowanie tego zęba, oprócz tego, że powstrzyma próchnicę, uchroni przed bólem. Ząbek boli, gdy synek je, zwłaszcza coś słodkiego, ale nie tylko. Co jeszcze można zrobić z taką dziurką (wygląda na dość sporą), żeby ząbek przestał boleć?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się