Forum Regionalne Lubuskie Żary
ZMIEŃ
      powstrzymany

powstrzymany

(4 wyniki)
    • ledwo powstrzymałam się od tego by nie cofnęła mi sie obiadokolacja jak przeczytałam na stronie żarskiego urzędu miasta o wyróżnieniu p. Łyskawy za wybitne nowatorskie osiągnięcia w zakresie Pomocy Społecznej. przekleństwa same cisną sie na usta. za co ten typ dostał tą nagrodę? czy ktoś zna jakis przypadek z zycia wziety potwierdzajacy te sukcesy? jak dla mnie to zarski mops zajmuje sie głównie pijackimi mendami i nierobami, bo ludzie którzy naprawde potrzebuja pomocy nie przyjdą o nia...
    • PEKO, nie traktuj tego osbiscie, zamieszczam ten link niejako ze wzgledow patriotycznych, zobaczcie jaki samochod znalazl sie na eksponowanym miejscu! www.topgear.com/content/timetoburn/sections/carbage/pages/0392/ p.s. No to teraz Clarkson ma w Zarach przechlapane! ;-)))
    • nie mogłem sie powstrzymać! http://e-zary.pl/news.php?id=584 i kogo to wina? mieszkańców czy PEKOM-u?
    • Gdzie sprzedaja Waszym zdaniem najlepszy chleb? Dla mnie na pierwszym miejscu jest chleb z piekarni Ptys (przy ul. Zaganny) w Zaganiu sprzedawany rowniez w zarskim Lidlu - jest dobry nawet po 2 dniach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się