Forum Społeczeństwo Rozwód..i co dalej?
ZMIEŃ
      powstrzymany

powstrzymany

(4 wyniki)
    • Chciałam sobie odpuścić, ale nie mogę.... tak się zaczęłam zastanawiać, że ta cała sytuacja jest tak absurdalna, że prawie niemożliwa. czy nie sądzicie, że oni nas wkręcają ? może to jakieś badania są .....naukowe :) Piegus się żegna, Wojtek teraz się uaktywnił.....nie mogę uwierzyć, że świat aż tak zwariował, żeby ujawniać prywatną korespondencję osoby bliskiej i żeby potem ta osoba siedziała na forum i dementowała pogłoski na swój temat. O ile pierwszą reakcję Wojtka rozumiem o tyle...
    • www.youtube.com/watch?v=Z4Y4keqTV6w - nie mogłam się powstrzymać żeby tego nie wkleić ... Uśmiechu na dziś życze :))))
    • Być może podobny problem przewinął się na tym forum, ale raczej trudno będzie mi go znaleźć w gąszczu porad skierowanych do osób prowadzących okołorozwodową wojnę o alimenty, mieszkania i t.p. Podjęliśmy decyzję o rozwodzie bez orzekania winy, z postępowaniem sądowym w miarę możności szybkim i bezbolesnym. Nie znienawidziliśmy się, po prostu postanowiliśmy spokojnie, w cywilizowany sposób, że będzie dla nas lepiej, jeśli się rozstaniemy. Nie mamy wielkiego majątku do podziału - mieszkanie ...
    • dzieci, klocki LEGO i mąż Autor: edyta.ewa Data: 24.02.07, 11:10 + dodaj do ulubionych wątków Mam problem, kilka miesięcy temu kupiliśmy synowi na urodziny zestaw klocków LEGO (taki zwykły -dużo klocków). Potem dostał dość drogi zestaw jakiegoś helikoptera. I tu zaczął się problem, tylko nie wiem z kim. Ponieważ córka też lubi klocki, to też dostała na urodziny. Od tego czasu mój mąz wyszukuje na stronach Allegro wszystko z klaockami Lego zamawia zestawy i od kilku miesięcy wyda...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się