Forum Zdrowie Psychologia Anoreksja i bulimia
ZMIEŃ
      powstrzymany

powstrzymany

(5 wyników)
    • witam, jakie macie sposoby na unikniecie ataku, szczgolnie gdy wiecie, ze sie zbliza i za chwile wciagniecie wszystko jak odkurzacz? moze jak sie nimi podzielimy to bedzie nam latwiej, bedziemy mogly je od siebie "zapozyczac" i trenowac silna wole bo przeciez to wazne?
    • w ciągu miesiąca tylko raz wymiotowałam, ale teraz toczę straszną walkę... zjadłam wszystko na co miałam ochotę, w ciągu całego dnia, a teraz siedze i myślę, iść czy nie iść sobie ulżyć... pomyslałam, zę wejdę na forum, że to mi pomoże, więc PISZCZIE, PLISS...
    • Nie wymiotowalam przez 3 tygodnie, niestety w zeszły weekend nadrobilam straty (czulam sie samotna, opuszczona przez meza, ktorego wczesniej odtracilam- ach, szkoda gadać, jaka to pętla) Niestety, zauwazylam ze zaczelam tyc. Wpadlam w panikę. Przez trzy dni mialam lekką dietę - głównie kasze i warzywa. Poczulam sie lepiej. Dzisiaj poczulam sie juz tak pewna siebie, ze wyskakujac w pracy po zakupy kupilam na zapas, coś co mialm zjesc za dwie godziny mniej wiecej od chwili zakupu - ...
    • Jestem prawie tydzień na tabletkach odchudzających Meridia .Odchudzam sie prawie całe moje dorosłe życie, a mam 31 lat waże 97 kg,kiedyś nonstop diety,ale ostatni rok wymioty z poczatku działało,ale póżniej przestało i zaczełam jeść i tyć.Lekarz niedawno przeisałmi na nadwage Meridię,pozornie działa jeść sie nie chce ale nie moge powstrzymać sie od jedzienia mam wiecznie na coś ochotę jem i wymiotuje, chce sie powstrzymać ale cały czas myśle o jedzeniu .Czy to bulimia .ODPISZCIE...
    • ok. ostatni raz pisze na tym forum, bo widze że wszyscy mają mnie głęgoko w d***e.. no cóż przyzwyczajam się do tego, hmm prosze tylko żeby ktoś mi napisał jak moge oduczyć się nadmiernego jedzenia tzn. jak powstrzymać ten głód jak właściwie go nie ma? mam bulimie ale nie chce już dłuzej wymiotować i chce schudnąć!! nie nawidze swego grubego, spuchniętego ciała!!! musze schudnąć to mój cel i chyba nie tylko mój, com? czekam na jakiś odzew..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się