Forum Regionalne Podkarpackie Tarnobrzeg
ZMIEŃ
      powstrzymany

powstrzymany

(3 wyniki)
    • Przecież ten człowiek jest niebezpieczny.! Co i kogo jeszcze zlikwiduje w naszym mieście? I co zostanie po nim za dwa lata. Bo ja się boję ze jak tak dalej pójdzie to z rozpędu zlikwiduje wszystko i wszystkich!
    • Książe tego miasta zwolinił już około 68-osób jedni na zasiłek inni na bruk,obstawia się swoimi ludzmi ,chwaląc się że daje pracę ludziom -tak daje swoim !!!!. do końca marca zwolnienia obejmą około 57-osób, czy aby sam się nie może zwolnić bo to mi śmierdzi szpitalem psychiatrycznym-CO MY TARNOBRZEŻANIE ZROBILIŚMY, WYBRALIŚMY CHYBA WIĘKSZE ZŁO!!!! Wiem że zaraz to zostanie usuniete bo znam ludzi z tego forum admina-podległość przede wszystkim!!!
    • Zapraszamy na forum nowego tarnobrzeskiego stowarzyszenia www.takdlatarnobrzega.fora.pl Forum jak na razie jest bardzo skromne, to jego początki, podobnie jak naszego Stowarzyszenia, ale mam nadzieje, że w niedługim czasie nabierze rozpędu. Wkrótce także odpalimy naszą stronkę, na której będziemy informować o bieżącej działalności Stowarzyszenia. Zapraszam do obejrzenia naszego forum i logowania się, a tym samym dyskusji. Pozdrawiam Marek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się