Forum eDziecko edziecko Niemowlę
ZMIEŃ
      powstrzymany

powstrzymany

(4 wyniki)
    • Marcelinka ma 5,5 m-ca stopniowo odstawiałam ją od cyca. Teraz jak jest głodna podaję jej głównie mleko modyfikowane (Isomil), a mam wrażenie że cyca chce tylko wtedy gdy ma ochotę się poprzytulać do cycusia (najczęściej w nocy i w czasie dziennych drzemek). Jak jest naprawdę głodna to cyca nie chce tylko butelkę. Chciałabym zrezygnować z tych przytulanek do cyca, bo może dzięki temu będzie lepiej spała. Ale mam jeszcze pokarm i NIE WIEM JAK ZATRZYMAĆ LAKTACJĘ? Czy zrobić to radyk...
    • Mam pytanie, mój synek ma 4 miesiące i zastanawiam się czy mogę do spuszczonego mleka z piersi dołożyć kaszke
    • Nasz prawie 8 m-czny synek od kilku dni staje w łóżeczku. Robi to jeszcze trochę nieporadnie ale tak mu się spodobało, że nie można go za nic powstrzymać. Mam obawy czy to jeszcze nie za wcześnie? Jakie jest Wasze zdanie pozwalać stawać czy powstrzymywać? pzdr.
    • trzeba w końcu ochrzcić syna i wybieram się do księdza. ile trzebaby do tej koperty włożyć, żeby było ok. ? Tzn. ile się daje powiedzmy w ostatnich dwóch latach w miastach typu Wrocław ?! Ksiądz jest delikatny i nawet za kolędę się wzbraniał, dlatego jego nie będę się pytał. Proszę o powstrzymanie się od komentarzy antyklerykalnych itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się