Forum Nauka i edukacja Savoir vivre
ZMIEŃ
      praca magisterska

praca magisterska

(6 wyników)
    • Witam serdecznie, Jestem studentką V roku psychologii i przeprowadzam badanie temperamentu do swojej pracy magisterskiej. Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc w badaniu i wypełnienie poniższego kwestionariusza:) : www.ebadania.pl/282ca824e112adeb Kliknij, i pomóż mi skończyć studia;)
    • Witam, niedawno napisałam pracę magisterską z literatury angielskiej. Niestety kilka osób z mojego roku ma z tym duże problemy i w związku z tym wiele osób prosi mnie o przesłanie im mailem mojej pracy. Trochę mnie to irytuje bo tak naprawdę znam średnio te osoby i tak naprawdę nie mam pewności co stanie się z moją pracą, komu ją póżniej 'roześlą'. Myślicie, że to w porządku prosic kogos o przesłanie całej pracy? A moze to ja jestem aspołeczna:)? Pozdrawiam, Natalia
    • Czesc! Poradzcie mi proszę bo już nie wiem czy nie przesadzam i czy sobie nie wymyslam problemów. Chodzi o to, ze piszę pracę magisterską a moja p.promotor jest z innego miasta (przyjezdza co 2 tygodnie) więc niestety nie zawsze moge się z nią skonsultować w razie wątpliwości. Promotorka ustala termin wysłąnia fragmentu pracy (mailem) i jak przyjezdza na seminarium to z kazdym omawia jego pracę. Niestety czasu coraz mniej a ja mam spore problemy z napisaniem pracy, tzn. w nieskonczonosc popr...
    • Od niespełna roku pracuję w obecnej firmie. Kilka dni temu obroniłam swoją pracę magisterską. Następnego dnia była akurat firmowa impreza integracyjna, w trakcie której rozmawiając z koleżanką wspomniałam o swojej obronie. Usłyszała to moja dyrektorka i (z żartem) zapytała, dlaczego niczego z tej okazji nie "postawiłam". Po krótkiej konwersacji już poważnie dodała, że kiedy oni (kilkanaście osób ówcześnie pracujących i stanowiących całą kadrę, a obecny management mojej firmy) byli na etapie k...
    • mam nastepujacy dylemat: czy w trakcie obrony pracy magisterskiej wypada wreczac kwiaty? czy nie bedzie to odebrane jako lizusostwo? na studiach wrecznie kwiatow, to juz rzadsza praktyka niz w szkole sredniej. poradzcie, prosze! jak to bylo u was rurka
    • wysylam do mojego promotora mail (tez mi sie to wydaje niegrzeczne, ale promotor taka ma metode konatktu z nami). Chcialabym jakos zakonczyc i zadne "serdeczne pozdrowienia" mi tu nie pasuja. A profesor jest naprawde milym czlowiekiem i chcialam mu jakos okazac sympatie. Po obronie chcialabym poza kwiatami, dac mu tez jakis prezent. Chcialabym nim podkreslic, ze te dwa lata byly dla mnie wazne i ze jestem mu bardzo wdzieczna. Kwiaty daja wszyscy, on na to nie zareaguje, a chce mu j...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się