Forum Nauka i edukacja English only
ZMIEŃ
      praca magisterska

praca magisterska

(4 wyniki)
    • Witam. pOnieważ z angielskim radzę sobie jako tako proszę o pomoc w przetłumaczeniu streszczenia pracy dyplomowej. Będę wdzięczna za jakąkolwiek pomoc.Podaję treść: Tytuł:Finansowanie zadań gminy Mielec ze środków Unii Europejskiej. Key words: budżet jednostki samorządu terytorialnego, Unia Europejska, fundusze strukturalne, polityka regionalna Streszczenie:W pracy zawarte zostały najistotniejsze informacje dotyczące budowy budżetu jednostki samorządu terytorialnego oraz proc...
    • Nie mam pomysłu na pracę magisterska z językoznawsta :( Pomóżcie coś wymyślić i podpowiedzieć jakiś ciekawy temat :)
    • Czy może ktoś mi pomóc przetłumaczyć DOBRZE tytuł pracy ? Brzmi: "Dystrybucja fizyczna dóbr szybkozbywalnych na przykładzie przedsiębiorstwa produkcyjnego XXX". "Physical distribution of fast moving consumer goods based on the productive company" - czy tak moze być ?
    • hej.. czy ktos z Was zna moze jakis sklep internetowy, gdzie moge znalezc ksiazki w jezyku angielskim z zakresu zarzadzania, marketingu, reklamy, prawa UE itp. Bede pisala prace magisterska w jezyku angielskim a u mnie w miescie znalezienie takiej literatury graniczy z cudem. Z gory dzieki za wszelka pomoc pzdrv curiosa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się