-
Bardzo Was proszę kochani, to nie jest forum pn. "Przegląd rankingów w których brał udział PKO BP SA w latach 2001 - 2012". Z pominięciem oczywiście rankingów, w który nie zajął pozycji lidera. Stwórzcie jakieś swoje elitarne forum zadowolonych pracowników zamiast spamować tutaj.
-
wyborcza.biz/biznes/1,100896,13454576,VW_ma_rekordowe_zyski__ale_tnie_zarobki_prezesa.html
-
Wiecie co? Wydaje mi się że jednak nasza Centrala na bieżąco monitoruje, co się dzieje na tym forum. Osobiście uważam, że jednak jest to dość opiniotwórcze forum, przynajmniej wśród pracowników. Mam taką teorię (może nieco spiskową). :) Co by nie mówić poziom niezadowalania z działania pracodawcy wśród „nizin” jest jednak dość duże. Poziom mobbingu też raczej się nie zmienia, co przekłada się na paskudne nastroje zespołach. Z finansami krucho. Jak zwalniano pracowników w wiek...
-
Jestem pracownikiem Agencji, to co tutaj przeczytałem na Waszym forum potwierdza tylko moje obserwacje i domysły obserwując pracę kolegów i koleżanek w oddziale prowadzącym, istny wyścig szczurów. Szkoda mi Was, bo wielu z Was to wspaniali ludzie, ale siedziąc i pisząc na forum nie wskóracie zupełnie nic, chyba, że chcecie dla własnego spokoju wyrzucić z siebie to co Was boli, jedynie związki zawodowe, które zadbają o szarego pracownika są w stanie coś pomóc. Nie bójcie się też nagrywać praco...