-
Po imprezie 10.11.12 nasuwa sie refleksja,po co my zwykli pracownicy głosujemy.Skoro na markecie było głośno
słychać na kogo stawiamy:Wojtek,Karol,Aga, Ania, Justyna to znaczy ,że te osoby uzyskały najwieksza ilość
głosów od pracowników Naszego sklepu,chcielibyśmy wiedziec dla porównania ile głosów uzyskała Ola.Wydaje sie
nam ze to my mamy miedzy sobą największy kontakt i nasze głosy powinny tylko naprowadzić kierowników oraz
dyrekcję na osoby z największą ilościa głosów.Powinna to być ty...
-
Kiedyś znalazłem poniższy wpis:
"Dlaczego na wybór Pracownika Roku mają wpływ kierownicy?
...
Osoba, która wychodzi z działu i ma, powiedzmy, pięć głosów, zerowe poparcie wśród pracowników sklepu, ale ma poparcie kierowników, zostaje pracownikiem roku. Natomiast osoba wychodząca z działu i mająca poparcie pracowników sklepu ale bez błogosławieństwa góry nie zostaje tym pracownikiem."
Zapytałem kierasa i oto - co mi odpowiedział.
"Chłopie - to jest wybór pracownika roku, a nie kumpla ...
-
A MOZE SZANOWNA CENTRALA PRZYŚLE KOGOŚ KTO BĘDZIE NADZOROWAŁ WYBORY PRACOWNIKA ROKU NA TARGÓWKU.
CIEKAWE JAKA ULUBIENICA LUB ULUBIENIEC DYRA WYGRA WYBORY
-
W tym miesiącu odbywać będzie się coroczny wybór pracownika roku.
Życzę wszystkim jak najlepiej.
-
Do czego to już doszło , że pracowników kontroluje się z tego co robią poza godzinami pracy!
Dla mnie jest niezgodne z prawem i raczej to nadaje się Prokuratora!
Za komuny to było na porządku dziennym ale wtedy nie było prawa i nic z tym nie można było zrobić!
Dzisiaj za takie działania pracodawca może zostać oskarżony !
Wiem kogo to dotkneło i już podjął stosowne działania w tym kierunku.