praga

(20 wyników)
  • Ahojki J Jestem Polką, która zamieszkała w Pradze – przepięknym miejscu. Tutaj żyję, pracuję (uczę w szkole). Pokochałam to miasto za jego niepowtarzalny klimat. A teraz chciałabym, aby i inni mogli ten klimat dostrzec. Jeżeli ktoś z Was Kochani będzie potrzebował noclegu lub innych informacji, to śmiało pomoge. Hesky den. joanna.rogala@gazeta.pl
  • Niedługo wyruszam na poszukiwanie sukienki, czy któras z was może polecić salon na Pradze, konkretnie interesują mnie najbardziej salony na Kijowskiej. Jakie wrażenia z wizyty w Susan Blanche? Dzięki
  • Witajcie!czy ktoras z was zna kogos na pradze pld - grochow, goclaw lub okolice, kto ladnie i nie drogo zrobi mi tipsy? szukam osoby ktora dobrze sie na tym zna i ma talent:) a przynajmniej potrafi zrobic porzadnie tipsy bez wciskania dlugasnych szponow;)
  • Szukam dobrego studia fotograficznego na Pradze Południe lub w okolicach, konkretnie zeby bylo cos w miare blisko Gocławia (zebysmy nie musieli sie przebijac przez cala Warszawe). Knyt odpada ze wzgledu na ceny... Macie jakies ciekawe namiary?
  • rozglądam się za fryzjerem w swoich okolicach, ale nie jestem do żadnego przekonana. Bardzo proszę Was o namiary na jakiegoś sprawdzonego fryzjera w tych okolica który ładnie upnie moje niezbyt bujne i długie włosy. Sprawdzonego koniecznie dzięki
  • Czy znacie kwiaciarnie na pradze pld (goclaw, grochow), gdzie wykonuja ladne wiazanki slubne? bo szczerze mowiac ja niestety nie..
  • Kochani, mamy mały dylemat. Bazylika sw. Floriana nie ma dla nas dobrych godz. na Slub, czasu coraz mniej wrzesien '05. Mam pytanie, czy mozecie polecic jakis Kosciól w W-wie na Pradze. Np.na pl. Szembeka, lub Ratuszowa MB Lotaryńskiej. Czy ktos tam byl, moze zna itd. Prosze pomozcie.Dziekuje
  • Witajcie :) Planujemy slub w czerwcu i wczoraj wpadlismy na pomysl, ze Sw. Florian jest najlepszym i najpiekniejszym dla nas miejscem. Chcialabym zapytac, czy ktos z Was bral slub w tym miejscu i jakie ma w zwiazku z tym wspomnienia. Czy byly utrudnienia, wysokie koszta itd. Pozdrawiam serdecznie :)
  • Za niecałe 3 miesiące bierzemy ślub, a jeszcze nie zdecydowaliśmy się, gdzie wyjechać po nim. Pieniędzy na podróż nie mamy zbyt wiele, ale chcielibyśmy zrobić coś, co będziemy wyjątkowo wspominać. Ostatnio wahamy się między dwoma kierunkami: - Praga - to mój typ; nie byliśmy dotąd razem za granicą i uważam, że byłoby świetnie, bo to ponoć piękne miasto, w sam raz na romantyczne spacery i kolacje; narzeczony jednak zauważa, że tłumy ludzi, no i że moglibyśmy spędzić tam najwyżej t...
  • Witam! Ktoś kiedyś na tym forum chwalił Pragę jako miejsce na podróż poślubną. Będę wdzięczna za namiary na nocleg.
  • Proszę jeżeli znacie miejsce gdzie można odbyć nauki przedmałżeńskie, to napiszcie :)))). Chcialibyśmy najchętniej iść na jakieś weekedowy "kurs", bo pracujemy zmianowo i nie zawsze mamy możliwość w tygodniu iść do Kościoła.... a ślub coraz bliżej... Czy znacie jakieś miejsce w Warszawie, gdzie można w jeden weekend "zaliczyć" cały kurs (ale, żeby nie trzeba było nocować poza domem)? Jeśli tak to prosze podzielcie się :)) Proszę o jakiś tel., maila itp. Będę bardzo, bardzo wdzięczna z...
  • Dziewczyny gdzie można pojechać na ciekawą podróż poślubną w Polsce, lub Czechach ostatecznie Słowacji? Założenia są takie: góry/morze/zabytki/niekoniecznie duże miasto/ TYLKO NIE SPA ;) możecie coś polecić? Aha i niekoniecznie Zamek Książ, bo tam byłam mnóstwo razy. PZDR
  • Wczoraj wieczorkiem wrocilismy z Pragi:) bylo cudownie!co za piekne i niezwykle romantyczne miejsce!wszystkim polecam!a jak ktos chce namiar na super apartament za nie zawielkie pieniadze to prosze o kontakt na maila:) Jutro odbierzemy plytke ze zdjeciami wiec niedlugo cos wkleje:) Buziaczki ps. strasznie duzo tu sie dzieje.. chyba przestaje nadazac:( pozdrowionka dla mlodych mezatek i przyszlych panien mlodych:)
  • Kochane dziwczynki , proszę o namiary na ciekawe miejsca w Wawie i okolicach na zdjęcia plenerowe po weselu:) Dziękuję serdecznie i pozdrawiam.
  • Jakies 2 tygodnie temu znalazłam na Pradze idealne buty do sukienki za 180zł, jedynym problemem była mała skaza, którą trudno było zauważyć, ale ja ją widziałaam, więc butów w koncu nie wzięłam. Panie z tego sklepu miały się dowiedzieć kiedy będzie kolejna dostawa i zadzwonić ale nie zadzwoniły więc zaczęłam szukać takich samych w innych sklepach. No i znalazłam - w salonie Lilea na Tamce za... 250zł!!! Jak mi babeczka podała cenę myślałam że coś jej się pomyliło, że różnica az 7...
  • Bardzo spodobała nam się restauracja La Strada ( Praga Płn., W-wa). Włoska, dobre jedzonko, bardzo przytulny wystrój i zielony ogródek na wyłączność dla gości weselnych. Byliśmy tam w zeszłym roku na weselu (było świetnie) i stwierdziliśmy, że to jest to czego chcemy na nasz Wielki Dzień. Przychodziliśmy do La Strady parę razy na początku tego roku. Gdy chcieliśmy zrobić rezerwację na 25.06.05 kelner się z nas śmiał i powiedział że na przyszły rok nie mają jeszcze kalendarza =...
  • Witajcie, marzyl mi sie slub w Palacu Slubow na Pl. Zamkowym ale...od 1 kwietnia do konca roku bedzie w remoncie. Czy znacie urzad SC w Warszawie gdzie sala wyglada przyzwoicie, nie ma bloazerii odpadajacej ze scian a i otoczenie jest wmiare a nie, ze po slubie wychodzi sie na zakorkowana ulice:)) pozdrawiam
  • szukam namiarow na niedrogi 100-120 PLN obiad slubny w centrum Warszawy
  • Poniewaz nasze wesele jak na nas pochlonie duzo pieniedzy, chcielibysmy nie wydawac za duzo na podroz poslubna!dodatkowo bylismy niedawno w Tunezji, wiec tym bardziej nie stac nas na drogie wakacje:) czy myslicie ze mozna gdzies po za Polską pojechac za max. 800 zl od osoby? jak tak to gdzie? a moze lepiej zostac w Polsce i pojechac sobie np. na Mazury? dodam ze wymagan super nie mamy byle pod namiotem ani w schronisku nie spac:) i nie jechac stopem:) Pozdrawiam
  • Witajcie, poszukuję informacji o naukach weekendowych w Warszawie (najlepiej centrum, Praga). Czy ktoś z Was orientuje się ile to kosztuje i ile trwa godzin? z góry dziękuję za pomoc! Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się