praga

(17 wyników)
  • Witam, szukam najświeższych informacji o przedszkolach na Pradze Północ - zwłaszcza interesują mnie te na ulicy Markowskiej, choć wybór innych również dopuszczam :-)
  • Śladem Bemowa, rozpoczynam nowy wątek:) My nie mieliśmy szczęścia - do żądnego z 3 przedszkoli na Gocławiu się nie dostaliśmy (32 pkt). W przedszkolu I-go wyboru zakwalifikowało się 51 dzieci, odrzucono 19, z czego tylko jedno dostało się do przedszkola kolejnego wyboru. Wczoraj dyrektor na życzenie podawała adresy placówek na Pradze Płd, posiadających jeszcze wolne miejsca. Na wczorajsze popołudnie były jeszcze na Chrzanowskiego, Bracławskiej i Kobielskiej. Podobno Saska Kępa ...
  • Szukam miejsca, gdzie mogłabym, raz, dwa razy w tygodniu oddac małą na zajęcia taneczne, plastyczne, ruchowe, z innymi dzieci. Na godzine, dwie. Cos na kształ klubu, świetlicy.. Bardzo mi na tym zależy, szczególnie na tym by miała kontakt z innymi dziecmi. W tej chwili ma 3 lata. Nie chodzi do przedszkola. Wazna jest tez cena, ale to sprawa drugorzedna. Mozecie podac nazwy takich klubow, ich ulokowanie, opinie? Cokolwiek. Mogą byc tez kluby spoza pragi. Zalezy mi bardzo.
  • Dziewczyny szukam i szukam i głowa mnie już boli. Czy możecie polecic dobre przedszkole na pradze płd najlepiej na grochowie. Może byc państwowe lub prywatne.Będę wdzięczna za wszystkie podpowiedzi i wasze doswiadczenia z góry dziękuję.
  • Pilnie szukam przedszkola na Pradze, najlepiej Saska Kepa, może być prywatne. Czy ktoś może słyszł o przedszkolu "Trampolino" na Zakopiańskiej? Błagam, pomóżcie!!!
  • Witam, Przeszukałam już forum i nie znalazłam zbyt wiele aktualnych informacji o przedszkolach na Pradze Południe. Proszę więc o opinie rodziców, którzy mają tam dzieci. Zwłaszcza o placówkach położonych w okolicach Ronda Wiatraczna. Byłam z wizytą w przedszkolu na Szaseró nr. 230 - bardoz pozytywne wrażenia ale... ponoć przyjmą tam w tym roku mało dzieci bo zostaje zerówka... Dziękuję za wszelkie wskazówki.
  • Jeśli macie dzieci w przedszkolach na szeroko rozumianej Pradze (od Saskiej Kępy, Grochów po Gocław) to napiszcie co myślicie o przedszkolach Waszych dzieci. w sensie negatywnym i pozytywnym. Czeka mnie podjęcie ważkiej decyzji i chciałabym znać opinię Was jako mam praktykujących :).
  • Witam wszystkich ! Mój synek Kacper kończy w lutym 3 latka. Zamierzamy z żoną posłać go do przedszkola (publicznego lub niepublicznego)od września. Mam w związku z tym pytanie: Czy ktoś może polecić jakieś w pobliżu ul. Targowej (okolice W-wy Wileńskiej). Zrobiłem sobie listę i zamierzam pojeździć, porozmawiać i popatrzeć. Dobrze by było, gdyby ktoś mógł podzielić się swoimi wrażeniami, co pozwoliło by mi zawęzić poszukiwania. Pozdrawiam serdecznie Zbyszek.
  • Kochani, przed nami wybór przedszkola i zaczynamy od Forum. Czy możecie polecić jakies przedszkola na tzw. Starej Pradze? Najblizsze nam to przedszkole przy Strzeleckiej 16, a w okolicy jest ich mnostwo: Namyslowska, Ratuszowa, Szeroka. Tylko czy ktores z nich warte jest polecenia? Czekam na odzew. Pozdrawiam Ulagata
  • Drodzy forumowicze, prosze podzielcie sie opiniami na temat prywatnych przedszkoli na Pradze Poludnie (Grochow, Saska Kepa, Goclaw). Moze, moglibyscie jakies polecic. Chociaz odnosze wrazenie, ze wybor i tak jest bardzo maly. Poprzednie bowiem watki/posty na temat przedszkoli prywatnych w tych dzielnicahc nie sa nojnowsze :-( Na wszelki wypadek, gdyby ktos atakowal : "dlaczego nie sliczne, wspaniale panstwowe?", od razu odpowiadam: publiczne chetnie, jesli sie znajdzie takie gd...
  • Witajcie, czy moze ktos z was zna dobre przedszkola na Pradze? Wiem, ze sa podobno dobre przy ul. Kobielskiej 15 i Szaserów 48, ale gdy dzwonilam dowiedzialam sie, ze nie za bardzo moge zostawac z corka w ciagu pierwszych dni i nie były tam specjalnie organizowane tzw."dni otwarte", umozliwiajace dzoeciom zaaklimatyzowanie sie. D.
  • Ktoś mógłby jakieś polecić? Obojętnie - państwowe czy prywatne. I króciutko napisać, co mu się w nim podoba. Będę wdzięczna.
  • witam j.w. czy istnieje takie i czy mozecie mi jakies polecic pozdrawiam
  • W tym wątku wymieniamy się informacjami o przedszkolach na Pradze Południe, w tym Na Grochowie, Gocławiu, Saskiej Kępie... Zapraszam:)
  • W tym wątku wymieniamy się informacjami dotyczącymi przedszkoli na Pradze Północ, w tym Bródnie, Targówku, Zaciszu. Zapraszam:)
  • Planuję otworzyć prywatne przedszkole i byłabym wdzięczna za wskazanie najlepszej lokalizacji. Chodzi mi o dzielnice,w których występuje deficyt tego typu placówek, a zatem i zwiększone zapotrzebowanie rodziców. Z góry dziękuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się