praga

(12 wyniki)
  • Witam Prosze o podpowiedź , pojutrze lece pierwszy raz samolotem i mam mnustwo wątpliwości: Zakupiłam bilet przez internet, opłacony kartą kredytową, z KLM dostałam tylko maila z numerem rezerwacji, jak sprawdzam na stronie www KLM wpisując nazwisko i numer rezerwacji to rezerwacja jest oznaczona jako potwierdzona , ale niestety nie mam żadnego biletu. Znajomi twierdza że zgłaszam się na lotnisku w Pradze do punktu check in odpowiedniego dla mojego lotu z tym numerem rezerwacji...
  • W 2005 roku leciałam z Centralwings do Pragi, ale już nie latają. Czy jakaś tania linia lata teraz do Pragi? Orientujecie się? Z Centralwingsem leciałam za 200 zł w dwie strony ze wszystkimi opłatami, teraz pewnie to nierealne.
  • Cześć, może ktoś z Was wie jak daleko (i czy daleko) jest z terminalu I do terminalu II na tym lotnisku? Mam tam przesiadkę za tydzień i godzinę czasu na to (bez bagażu - ten odprawiany jest w Warszawie od razu do portu docelowego). Czy powinnam się stresować, biec jak oszalała? W życiu nie byłam na lotnisku w Pradze. Za oświecenie mnie będę wdzięczna. Pozdrowienia. B.
  • Amerykanska Delta ponoc wlasnie uruchomila bezposrednie polaczenie z Praga i za kilka tygodni uruchomi z Bukaresztem: aeroplan.blox.pl/2007/05/Delta-prawie-od-nowa.html Czemu wszyscy duzi tak uparcie omijaja Warszawe? nl
  • Witam, Chcemy polecieć do Pragi na długi Weekend Jakie sa tanie linie - które latają do Pragi?
  • praga(4)

praga wylot 29.04-powrót 06.05przylot bilety dla 4os.proszę o podanie naj tańszego lotu
  • Chciałabym prosić o namiary na parking w pobliżu lotniska w Pradze z dowozem na miejsce. Może ktoś korzystał i mógłby jakiś polecić? Z góry dziękuję.
  • witam! Mam pytanie do tych, którzy lecieli czeskimi liniami lotniczymi. Mam zrobioną rezerwację na lot do Nowego Jorku z przesiadką w Pradze, ale nigdy nie słyszałam nic na temat tych linii. Może ktoś się podzieli wrażeniami?:) Lepiej niż lot czy podobne? itd Pozdrawiam! :)
  • czy ktos juz latal tymi liniami? czy sa jakies biura w lubelskim ktore sprzedaja bilety tego przewoźnika? czy biuro pobiera sobie dodatkowa oplate i jaka? za to ze u nich kupuje sie bilet
  • witam właśnie kupiłem bilety na przelot z wiednia do bangkoku za 2200zł/os termin 2-16listopad jadę z żoną i synem 12lat może ktoś jest chętny byłoby rażniej linia royal jordania z przesiadką w ammanie
  • wie ktos jak najtaniej doleciec na Cypr lub Malte w wakacje? patrzylam w necie to ceny sa ok 1500 czyli duzo :( orientuje sie ktos czy jakakolwiek tania linia tam dociera>dziekuje!
  • No to mamy nazwe a destynacje to po domenach ktore kupili Anglia, Niemcy, Czeschy, Wlochy i Szwecja a niedowiarkom w ta nazwe proponuje www.centralwings.cz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się