Forum Zwierzęta Psy Shih tzu
ZMIEŃ
      preparat

preparat

(4 wyniki)
    • Chciałam sie zapytać czy ktoś z was słyszał moze o takim preparacie ???? www.zooplus.pl/shop/psy/maszynki_pielegnacja_psa/pielegnacja_oczu_uszu/pielegnacja_oczy/31740 Przeczytałam dość dobre opinie na jego temat, ale może ktoś z was go używał ? Powiem Wam, że juz próbowałam wielu preparatów (Khara, Hery) oprócz tego Layla miała końcem października przetykanie kanałów łzowych, ale okazało się , że są drożne, więc szukam innego sposobu na usunięcie zacieków... Jak ktoś ma jakieś sprawdzone ...
    • Witam,mam pytanko,czy używacie płynu angels eyes na przebarwienia?Znalazłam ten preparat na Allegro,jest wychwalony ale też nie za tani ale gdybym tylko wiedziała ,że sprawdzi się u naszych shihtzaków to go kupię.Nasza dwu letnia psinka jest ślicznie ostrzyżona,wyczesana ale pyszczek i cała broda jest brązowa i to ujmuje dużo na estetyce.Myjemy się po jedzeniu ale nic to nie pomaga.Może ktoś z Was podzieli się opinią?
    • Zima sie konczy wiec czas myslec o pchlach,tyle tylko ze nie wiem jaki kupic srodek aby byl najbardziej skuteczny.Przy wlosach shih tzu nie wyobrazam sobie pchel.Obroza odpada na pewno.
    • Poko ma 3miesiace, ostatnio po kapieli i tak dosc dziwnie pachniał myslałam ze poprostu znów gdzies sie umorusał czy zle go umyłam. Lecz dziś wtrakcie zabawy wyczułam, że ten brzydki zapacvh, bardzo silny wydobywa się z jego uszu! Troche mnie to przestraszyło, czy powinnam się udać z tym do weterynarza czy możecie mi coś doradzić? Pozdrowienia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się