Gość: norek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.07.10, 06:44 www.fakt.pl/Jasno-tylko-u-pani-prezydent,artykuly,76572,1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gejte Re: Jasno tylko u pani prezydent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.10, 08:55 Mehr licht, Gnädige Frau Präsident... Odpowiedz Link Zgłoś
onufry-z Re: Jasno tylko u pani prezydent 07.07.10, 10:23 Gość portalu: gejte napisał(a): > Więcej światła, Pani Prezydent... Ustaliłem to przy pomocy tłumacza internetowego. Gejte, Sie verstehen, że Prezydent Zabrza z mieszkańcami Zabrza sprechen po polsku. U nas jest taki ORDNUNG! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koszula Re: Jasno tylko u pani prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 08:56 Koszula bliższa ciału. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry-z Re: Jasno tylko u pani prezydent 07.07.10, 10:35 Czy dobrze rozumiem, że jak Szulikowa wygasi latarnie na swojej ulicy w Kończycach, to na Pawliczka zrobi się jasno? Jakie to proste, EUREKA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: Jasno tylko u pani prezydent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 13:49 katowice.gazeta.pl/katowice/1,82945,8126975,W_Zabrzu_ciemno_i_straszno__bo_zdemontowali_latarnie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Jasno tylko u pani prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 15:03 ale ta Kowalska plecie bzdury. Jeszcze nie ma dokumentacji więc nie ma mowy o żadnym przetargu . Lepiej kupcie sobie latarki bo lampy zaświecą późną jesienią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Jasno tylko u pani prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 15:06 Blisko centrum, a ciemno jak w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elux Re: Jasno tylko u pani prezydent IP: *.stk.vectranet.pl 12.07.10, 21:24 nie placili,to odlaczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiSzę do Was Re: Jasno tylko u pani prezydent IP: *.stk.vectranet.pl 15.07.10, 22:28 Głos Czarniawki donosi,ze na swiętej ulicy Pani Prezydent Ktoś kradnie prąd nocą.Czy dlatego tam jest jasność? Czy może Ktoś nocą pędzi bimber pod okiem pełnomocnika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...w dupie Re: Jasno tylko u pani prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 21:10 to najnowsze super śledztwo autorstwa P. Jarasza. chciał zrobić kontre do artykułu w Fakcie i udowodnić, że pani prezydent też ma ciemno... Odpowiedz Link Zgłoś